Hordjak már melltartót?
Köszi a segítséget:)
Hát ign, a plázacicák..van eg pár belőle az osztályban, szóval..
én nagyon sokáig nemhasználtam melltartót, kb most, 24 évesen kezdtem el:D
anyám mondta mindig h nehordjak még akkor, amikor nőnek, mert az izmok nem edződnek meg, ha mindig tartja őket vmi, így semmi dolguk az izmoknak.
most, 24 évesen a mellem cseppet sem lóg, nemis olyan kicsi, szép gömbölyű és feszes.
nemtom h ezért-e amiért nemthordtam melltartót, eztcsakúgy leírtam, döntsd el te
Szia!
Én 14/L vagyok és már hordok melltartót,tavaly kezdtem el rendszeres hordani.A rendszeresség alatt azt értem,hogy ha megyek vhova felveszem,ha hazaérek rögtön leveszem.
Amit az utolsó válaszoló írt,lehet,hogy igaz,hogy azért nagyobb a melle,mert nem hordott melltartót.Nővérem 18éves,és sopánkodik,hogy kicsi a melle,igen ám,de ő még itthon is hord melltartót mindig,mert azt mondja h ha jön vki hogy néz ki h nincs rajta melltartó...nem értem,van kapucsengő és a 3.-on lakunk amíg felérnek fel lehet venni a melltartót ha annyira akarja,de azért nem kell egész nap abban lenni.Én speciel itthon toppban vagyok ami nem tart végül is,csak takar h ne látszódjon át a pólón a bimbóm.
Egyébként azért kezdtem le melltartót hordani,mert viszonylag nagy a mellem,és már kellett,mert ha nem volt rajtam hülyén nézett ki a póló alatt(75/B-80/B-C-t hordok..)
nem, én nemazt írtam h azért nagyobb mert nem hordtam melltartót:D ez nemigaz. arra akartam kilyukdani, h LEHET h azért nem lóg, mert nemhordtam melltartót, és megedződtek az izmok.
az h nagyobb, azt arra értettem h nemolyan kicsike, ami egyébként sem tudna lógni.
Szerintem most jól csinálod. Akkor hordd, ha kedved van. Én 35 éves koromig nem hordtam(nem volt ennyire divat, se elvárás) Nem is volt, csak egy, ünnepi. Két gyerekt szültem, szoptattam, semmi baja a mellemnek. Olyan 65-ről indult, gyerek után kb 75-ös volt. Most híztam így85-90-es, most hordok is mindig, de csak mert társadalmi elvárás, meg nagyok a bimbóim, aztán ennyi évesen már ciki, ha a 10-20évvel fiatalabbak megbámulják.
Otthon sosem hordok. Szerintem csak sporthoz, erős mozgáshoz kell, sportmelltartó, és csak 85 méret fölött. Addig megtartja magát. Inkább a hízás-fogyás-hízás árt neki. Mikor szoptattam, akkor se hordtam, mégse nyúlt meg.
Köszi:)
Akkor azthiszem marad a régi szokás:D
15 évesen azért már hordhatsz...
Amúgy futáshoz mozgáshoz mindenképp vegyél emrt azok az izmok meg is szakadhatnak ha ugrálnak...
a szivacsos jó mert ad neki egy formát neked meg egy kicsi önbizalmat hogy azért valami látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!