Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hordjak melltartót? 13/L

Hordjak melltartót? 13/L

Figyelt kérdés
70A a méretem. Az osztályba mindenki hord már, csak én nem. Hogyan kérhetnék anyámtól? (Nehéz eset, mert nem veszi a célzást, nyíltan meg nem lehet erről beszélni vele)
2010. jún. 28. 10:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
bocs, de 70A még kicsi, ahhoz nem kell melltartó. de ahogy érzed.
2010. jún. 28. 10:13
 2/15 anonim ***** válasza:
24%

Horgyá. Anyádnak meg mondd azt, hogy kell melltartó.

Milyen problémáid vannak, meg ne szakadjál.

2010. jún. 28. 10:14
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
en is ennyi idos vagyok. ekkora a mellmeretem nekem is. De szerintem ne hordj. Ha nagyobb leszel akkor megereszkedik a melled.
2010. jún. 28. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Én is 13 évesen kezdtem a melltartóhordást. Én egyszerűen azt mondtam Anyunak, hogy oooolyan ciki már hogy nincsen, mert a lányoknak a suliban már van és megszólnak, amikor tesire öltözünk át, különben is megbámulnak és fogdosnak a fiúk... avagy az igazat. :P

Anyu vett is nekem, de csak azzal a feltétellel, hogy itthon és ha nem muszáj nem hordom, mert nem egészséges mindig hordani (nah ezzel azért tudnék vitatkozni :P)

Most, felnőttként, hogy fogytam ismét 70A-a vagyok, mint 13 évesen, de hordom. Még ha nincs is mit megtartani, azért pl. átlátszó felsők alá mégis kell, nem igaz?

Érvelj azzal Anyukádnak, hogy ha átlátszik a felsőd, nehogy már elkapjon vmi vén kéjenc az utcán... :P

2010. jún. 28. 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem hordhatsz,csak semmiképp se kosarasat még,hanem mondjuk sport melltartót vagy szivacsosat merevítés nélkül.Szerintem nagyon gáz ha egy kiscsajnak átlátszik a pólón a mellbimbója:S
2010. jún. 28. 10:48
 6/15 A kérdező kommentje:

Hordani szeretnék, mert nagyon gáz, hogy cikiznek!

Majd kérek ilyen kis toppot, vagy sportmeltit

2010. jún. 28. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha van rá saját pénzed, egyedül is megveheted simán.
2010. jún. 28. 13:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Havi 1000 a zsebpénzem... Az elég rá???
2010. jún. 28. 14:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Persze,elég,ha azt nem az ilyen Corsokba veszel.Szerintem hordj nyugodtan,ha annyira akarod nyugodtan hordj.Mondd meg anyukádnak,hogy szükséged van rá.:)
2010. jún. 30. 08:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Simán elég, csak olcsóbb helyeken nézd meg. Ennyi idősen még nem kell a drágább melltartó, mert még nőni fog a melled. Bármilyen kínaiban találsz mindenféle verziót, nem drágán!;)
2010. jún. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!