Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most hordjak melltartót vagy...

Most hordjak melltartót vagy ne? 13/L

Figyelt kérdés

Most ez furcsán meg cikin is hangzik dehát ezért aninim az oldal.Szóval 14 vagyok, és nem yilen agyonfejlett 20 évesnek kinézö.Kicsi a mellem, nem azt modnom h egyáltalán nincs de tulajdonképpen attol függ mert ha magamra feszítem a pólót akkor iylen minimális, jo ennek ahozis küöze van biztos h sovány vagyok meg még megse jött.Szóval oszt.társaimnak egy-kettőnek alig nagyobb, nekik azért mert nem yilen sovánnyak, de hordanak iylen...hát sport, meg rendes (nem szivacsos) melltartót is.Nekem tökre nincsen mert úgyérzem ha nem is nagyon, nem is lógnak (: D) akkor mostt minek?

egy rövid sztori:

Van most egy alakulo kapcolatom és a fiu elég "nagy" szóbval idősebb, de nem "arra" megy.Éppen ölelkeztünk és poénbol megakarta is huzni hátul a melltartómat, és akkor észrevette h nics és tökre csodálkozott...hát énmeg csak szégyenkeztem egy kicsit.

Miost akkor evgyek? de egyáltalán ha még találok is jot méretben...mi a fszé?...mindenki hord...akinek picit nagyobbak a mellük mint nekem, szoval nemttudom/nemértem.

Szerintetek? ja nemet is kéreek:D de gondolom csak lányok irnak.

2009. aug. 20. 15:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Szia! Szerintem ha veszel ilyen kis topot, és ha jobban érzed magad abban, akkor hord. De semmiképp ne szivacsos push-up ot! Majd ráérsz 16 évesen is, ha addig sem lesz sokkal nagyobb cicid! Bár biztosan nőni fog...szóval topot hordj nyugodtan.

16/

2009. aug. 20. 15:30
 2/19 anonim ***** válasza:

Szia, én lány vagyok :) Én csak akkor hordanék a helyedben, ha átlátszó, vagy elegáns cucc van rajtam. Amúgy nem. Mikor tini voltam nekem sem volt (nagy) mellem, nem kellett, de színházba, vagy olyan cucchoz, ami igényelte, felvettem.

Amúgy ha választhatnék, én is kisebb mellet szeretnék. Nem nagy így sem, de nekem speciel (mármint magam szempontjából) a kicsi mellek tetszenek.

2009. aug. 20. 15:31
 3/19 A kérdező kommentje:

amúgy elvileg 65/A lenne a méretem, dehát oylan nincs is szerintem: D

elég vicces lenne szerintem, mások mégis hordanak, nem sokkal angyobb melell...

2009. aug. 20. 15:32
 4/19 anonim ***** válasza:

szerintem vegyél, nekem is pici a mellem, mondjuk 13 évesen nekem még semmi nem volt :D de most picik (70A/B). én azért hordok, mert széppé formálja a mellem, nem olyan hegyes a pólón keresztül, az elég hülyén néz ki. de nem szivacsosat hordok, hanem simát, egyszerűt és rengeteg boltban kapok magamra valót (nem a kínaiban, hanem rendes fehérnemű üzletek is gyártanak ekkora méretben), egy csomó színben és mintában.

szóval szerintem hordj. de ha nem szeretnél, akkor nem muszáj.

15/L

2009. aug. 20. 15:32
 5/19 anonim ***** válasza:
van 65/A méret is. szinte minden üzletben.
2009. aug. 20. 15:33
 6/19 A kérdező kommentje:
közben nem láttam de köszi a válaszokat!
 7/19 A kérdező kommentje:
vaaaan? beszrok: D azthittem ez másr nem is méretXD
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Jelentem, lány vagyok. Én is eleinte topot hordtam, ami tökre elfed mindent, és szerintem azt érdemes viselni, meg most már lehet úgymond, "gyerek melltartót" kapni, ami csak egyszerű ruha anyagból készül, és nem is drága, kb. 400 Forint. Amúgy nekem is 14 évesen kezdett nőni a mellem, 70 A volt ami pont passzolt rám. :) De van már 60 A-s is, mert vettem már..:) (Csak nem magamnak) Figyelj, beszéld meg szerintem anyukáddal, aztán menjetek el egy boltba és nézzétek meg a kínálatot...ha úgy döntesz, hogy mégse szeretnél, ráérsz még vele! Én is csak azért hordtam, mert cikinek éreztem, hogy csak én nem viselek, és ráadásul a többiek szivattak is vele.
2009. aug. 20. 16:21
 9/19 anonim ***** válasza:

Én leginkább a toppot vagy tini melltartót ajánlom,ami nem az a szivacsos-merevítős melltartó.Így nem látszik át a pólón,meg van is valami rajtad:D én 5.-es voltam amikor kaptam toppot,mert tesin zavaró volt és azért kellett,úgy kaptam h tesis napokon hordom csak.Aztán nőtt a mellem szükségem volt tini melltartóra,de azt sem úgy kaptam h mindennapi használatra,közben találtunk egy szép szivacsos-merevítős melltartót és azt megvettük anyummal persze csak alkalmakra.Mindegyik úgy végezte,hogy azt hordtam titokban minden nap:D Most már 14/L vagyok és muszáj rendes melltartót hordanom,mert nélküle furán érzem magam.Pont jó a méretem,mert 75/B-t hordok és ez tök jó nekem:D

Szerintem beszélj anyuddal erről és nézzetek szét,hátha találtok vmi szép kis melltartó:)

14/L

2009. aug. 20. 16:38
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Anyummal nem akarom, nem azért mert ö hülyének nézne vagy akármi....csak nekem van iylen parám h rosszul leszek ha iylennek kell anyámmal beszélni, komoyaln rosszul leszek: D

ez yilen hülyeség nálam, de lényeg az h egyedül vennék, ha vennék.

2009. aug. 20. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!