Most hordjak melltartót vagy ne? 13/L
Most ez furcsán meg cikin is hangzik dehát ezért aninim az oldal.Szóval 14 vagyok, és nem yilen agyonfejlett 20 évesnek kinézö.Kicsi a mellem, nem azt modnom h egyáltalán nincs de tulajdonképpen attol függ mert ha magamra feszítem a pólót akkor iylen minimális, jo ennek ahozis küöze van biztos h sovány vagyok meg még megse jött.Szóval oszt.társaimnak egy-kettőnek alig nagyobb, nekik azért mert nem yilen sovánnyak, de hordanak iylen...hát sport, meg rendes (nem szivacsos) melltartót is.Nekem tökre nincsen mert úgyérzem ha nem is nagyon, nem is lógnak (: D) akkor mostt minek?
egy rövid sztori:
Van most egy alakulo kapcolatom és a fiu elég "nagy" szóbval idősebb, de nem "arra" megy.Éppen ölelkeztünk és poénbol megakarta is huzni hátul a melltartómat, és akkor észrevette h nics és tökre csodálkozott...hát énmeg csak szégyenkeztem egy kicsit.
Miost akkor evgyek? de egyáltalán ha még találok is jot méretben...mi a fszé?...mindenki hord...akinek picit nagyobbak a mellük mint nekem, szoval nemttudom/nemértem.
Szerintetek? ja nemet is kéreek:D de gondolom csak lányok irnak.
sztem nyugodtan hordjál melltartót:)
15/L
Hát vegyél, csak ne merevítőset. Bár szerintem az 65A-ba nincs is.
Takkoba nézd, ott vannak szép darabok (:
16L
utálom a takkot, de köszi:)
oda be se megyekXD nemhogy vásárolok.
ilyen korban én is "cicitoppot" hordtam. (legalábbis mi így neveztük xD)
sztem egy olyat nyugodtan felvehetsz, vagy egy másmilyen szolíd, melltartóféleséget :)
tuti találsz :)
én még most is csak ritkán hordok melltartót (24vagyok) csakígy nyáron, mert utálom ha hegyesedik a mellem, amúgy mindig topot veszek alá, vagy alkalmakkor, vagy a barátomnak veszek fel melltartót.
a melleim nem kicsit, de nemis olyan nagyon nagyok, kisebbkoromban anyám nemis engedte a melltartót, amiért áldom már őt, mert szerinte ha hamar kezdek melltartót hordani, az izmok nem erősödnek meg, mert nemis dolgoznak, mivel a melltartó tartja a melled, így később lóghatnak. na hát nekem nem lóg. eg kicsit sem. pedig nem kicsik.
én utcára veszek fel melltartót, de pl a barátom sokkal jobban szereti, ha nincs rajtam, így, ha tudom, hogy csak náluk leszünk, nem veszek fel melltartót. 13 évesen kezdtem el hordani, mondjuk elég picikék a melleim, de nem lógnak egyáltalán. :D
15/L
Én a kik üzletekben láttam már !!60!!A-t is, szoval sztem ott találsz 65A-t is:)
(De ha úgy érzed, hogy nem kell még, akkor inkább ne hordj, mert nagykorodban lógni fog a melled)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!