Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik, hogy fogyás után...

Létezik, hogy fogyás után megcsúnyuljon az arc?!

Figyelt kérdés
Régebben, nyár előtt 173 cm-hez 67 kg körül voltam, most 58-59 vagyok. Közel sem sovány! De az arcom is sokat változott, arányosan fogytam mindenhonnan... azelőtt kicsit pufibb, szögletesebb volt az arcom, most vékonyabb, eléggé levékonyodott... meg mintha kevesebben is néznének meg.. mondjuk ebben nem vagyok biztos, lehet csak a tél miatt van, meg utálom is a telet:DD Az alakom most tök jó, nem akarok visszahízni:( A képek nem mérvadóak, nem voltam fotogén sosem:DDDD
2013. febr. 2. 10:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
nekem is, szintén budapest :)
2013. febr. 4. 21:54
 22/29 A kérdező kommentje:
Elküldtem:) És egyébként köszönöm szépen a dicséreteket, jó tudni hogy eljutottam már valahova a gyerekkori csúnya állapotom után ^^ Amúgy igen, én se gondoltam volna hogy ez a pár kg mínusz az arcomon is meglátszik majd :D
2013. febr. 4. 22:45
 23/29 anonim ***** válasza:
szia debrecen küldheted
2013. febr. 6. 00:04
 24/29 anonim ***** válasza:
Szia, én is kíváncsi vagyok és gyulai :)
2013. febr. 6. 00:13
 25/29 anonim ***** válasza:
Szia! Ide is küldhetsz egy képet. (Ököritófülpös)
2013. febr. 6. 04:59
 26/29 A kérdező kommentje:
Meg is van mindenkinek:))
2013. febr. 6. 09:06
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy és voltál is. Ezen nincs mit ragozni. :)
2013. febr. 6. 12:20
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Őszintén tényleg nem hittem hogy ekkora változást hoz a fogyás az arcomon is, de akkor ezek szerint nem negatív értelemben szerencsére. :-)
2013. febr. 6. 12:34
 29/29 anonim ***** válasza:
56%
Szia, olyan kifejezetten nagy különbség nincs, mint ahogy azt te gondolod :). Kissé más, előtte szerintem jobb volt egy kicsit,de nyilván megérte fogynod :). Tényleg nem lehetsz sovány, bár nem tudom milyen a csontozatod, nekem szerencsére vékony, nőies, 170 cm vagyok és 53,5 kg.
2013. febr. 7. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!