Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik, hogy fogyás után...

Létezik, hogy fogyás után megcsúnyuljon az arc?!

Figyelt kérdés
Régebben, nyár előtt 173 cm-hez 67 kg körül voltam, most 58-59 vagyok. Közel sem sovány! De az arcom is sokat változott, arányosan fogytam mindenhonnan... azelőtt kicsit pufibb, szögletesebb volt az arcom, most vékonyabb, eléggé levékonyodott... meg mintha kevesebben is néznének meg.. mondjuk ebben nem vagyok biztos, lehet csak a tél miatt van, meg utálom is a telet:DD Az alakom most tök jó, nem akarok visszahízni:( A képek nem mérvadóak, nem voltam fotogén sosem:DDDD
2013. febr. 2. 10:31
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Én eddig azt hittem amúgy hogy fogyás után mindig szebb lesz :D
2013. febr. 2. 10:31
 2/29 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Van egy barátnőm, kb 162 centi és mindig olyan 55-60 között volt, csinos is volt, arányos, tündéri kerek arca. Nemrég lefogyott olyan 45-46 kilóra, hát az arca se olyan, mint volt. Csontos, szögletes, megváltoztak a vonásai, még az orra is, komolyan, valahogy másnak tűnik.
2013. febr. 2. 10:37
 3/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk az arányaiban akkor is kevesebb mint az én súlyom, el is hiszem hogy másabb lett, az a súly nagyon kevés :O
2013. febr. 2. 10:42
 4/29 A kérdező kommentje:
Esetleg aki megmondja hol lakik, annak küldök előtte-utána képet is hogy véleményezzen:D
2013. febr. 2. 10:47
 5/29 anonim ***** válasza:
1. vagyok, Nagyvárad, küldheted.
2013. febr. 2. 10:57
 6/29 A kérdező kommentje:
Küldtem.:)
2013. febr. 2. 11:11
 7/29 anonim ***** válasza:
Tényleg sokat változott az arcod, és az az igazság, hogy nekem is jobban tetszett előtte, valahogy különlegesebb volt, nem tudom. De nyugi, ígyis nagyon szép lány vagy! Amúgy a világosabb haj szerintem sokkal jobban áll, különlegesebb volt, lehet amiatt néztek meg többen régebben!
2013. febr. 2. 11:20
 8/29 A kérdező kommentje:
Tényleg?? :O Köszönöm:) Összességében most jobban érzem magam a bőrömben, mert a mostani alakom nagyon tetszik, a világosabb hajszínen pedig elgondolkozom:P Amúgy lehet azért is másabb az arcom mert most nincs féloldalas frufrum, mint régen.. ki tudja:D
2013. febr. 2. 11:24
 9/29 anonim ***** válasza:
Igen, lehet attól is, a mostani frizurád alapból nyújtja az arcot, a sötétebb szín is, és a frizura is. Világosabb színnel, meg frufruval picit kerekebbnek tűnne. Nekem a második kép nagyon tetszik, a szín is, forma is, az állt szerintem igazán jól neked!
2013. febr. 2. 11:27
 10/29 anonim ***** válasza:
Szia. Küldhetsz nekem is képet, Szlovákiai vagyok tuti nem ismerjük egymást :)
2013. febr. 2. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!