Szerintetek mennyit kell még fogynom? Hány kilóra tippelnétek a súlyomat? (170 cm vagyok)
Tudom, hogy van miből fogynom, a hét minden napján sportolok valamit (az újévtől kezdve), valamint elhagytam a kenyeret (helyette abonettet eszek), naponta max. 800 kcal-t viszek be, viszont ma valamiért megettem egy csomó muffint, és iszonyatosan bűntudatom van miatta, mert tudom,hogy ezzel a fogyásomat akadályozom.. Szerintetek mennyit kellene fogynom?
Köszönöm a válaszokat. Utolsó: nem azzal szeretnék lefogyni, hogy nem eszek (mert eszek, bár jobban megválogatom, hogy mit), hanem sportolok is mellette,tehát formásodni is szeretnék.
Egyébként 4 éve 73 kg voltam, aztán lefogytam 55-re (sporttal), és az elmúlt 1 évben sikerült visszahízni 5 kg-t, ezért gondoltam, hogy ideje nekiállni fogyni, mert nem akarok megint olyan kövér lenni, mint anno.
Vékony vagy, de magas a tzs %.
Én kb 60-ra tippeltem, ami ideális, meg a méreted is átlagos. Csak sportolni kéne.
szerintem nem kell már sokat fogynia
picit hasról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!