Miként vegyem rá arra, hogy korábban megengedje? (helyesírás szakértők kíméljenek)
Figyelt kérdés
Üdv az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám rávenni anyám, hogy megengedje, hogy kitágíthassam a fülem megvannak a tágítókis a fülemis ki van szúrva a méretben is megeggyeztünk de azt mondta várjak még fél évet szerintem fél év nem olyan sok idő szóval viszont ahoz sok, hogy várjak mert már ígyis évek óta kérlelem szóval mivel győzhatném meg, hogy most elkezdhessem vagy legalább egy hónmapmulva?2013. jan. 23. 18:51
31/32 anonim válasza:
Lehet hogy egy tizenévesnek ezek buta válasznak tűnnek,de majd ha te is közel leszel a 30hoz máshogy gondolod.Ha majd te is szülő leszel máshogy állsz a dolgokhoz persze a ti korosztályotok lázadozó korszakban van "én tudom hogy nem fogom később megbánni stb"de majd kinövitek.
32/32 anonim válasza:
Mint ahogy előttem is írták,nyaggasd! Nem kell feltétlenül veszekedni,csak időnként (pl. naponta egyszer) említsd meg ,hogy te ki szeretnéd tágítattni a füledet! Egy idő után meg fogja unni,hogy ezt hallgassa és akkor rábólint,csakhogy végre abbahagyd! Sok sikert! (Amúgy nekem se tetszik a fültágítás,de te tudod! Ennek ellenére én se szeretem az olyanokat,akik csak osztják az észt,de segíteni már nem segítenek) Remélem,tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!