Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miként vegyem rá arra, hogy...

Miként vegyem rá arra, hogy korábban megengedje? (helyesírás szakértők kíméljenek)

Figyelt kérdés
Üdv az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám rávenni anyám, hogy megengedje, hogy kitágíthassam a fülem megvannak a tágítókis a fülemis ki van szúrva a méretben is megeggyeztünk de azt mondta várjak még fél évet szerintem fél év nem olyan sok idő szóval viszont ahoz sok, hogy várjak mert már ígyis évek óta kérlelem szóval mivel győzhatném meg, hogy most elkezdhessem vagy legalább egy hónmapmulva?

2013. jan. 23. 18:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Akinek msot se tetszik 60 évesen se fog akinek mostis tetszik annak akkorisfog szerinted nem gondoltamrá, hogy fogokkinézni ne próbáljmár ennyire okoslenni te s*ggfej. Jé ott van valaki fültágítót akar leoltom, hogy hogy fog kinézni később biztos nem gondolt még rá rohadj emg te f@szkalap egyébként igy [link] [link]
2013. jan. 29. 17:59
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

Azt ugye tudod, hogy 14 évesen tönkretenni az életed nem muri. Én akkora fülest adnék, hogy kiesne a szemgolyód.

Fültágító = undorító sz*r ami az emós kis b*ziknak szokott lenni mindenkinek hányingere van a látványodtól is.

Előnyei:-

Hátrányai: Örök szüzesség, nem lesznek barátaid, lenéznek miatta, beszolnak érte sőt utcán vadidegenek beszólnak, megvernek miatta, lányokkal nem fogsz tudni ismerkedni, nem kapsz állást , előfordulhat, hogy aki nem szeret téged ráakaszt egy lakatot és b*szhatod.

2013. jan. 29. 21:36
 23/32 anonim ***** válasza:
14 évesen egy kis tiszteletet kéne már tanulnod.Kiírsz ide egy kérdést,aztán ha nem olyan választ kapsz ami neked kedvez akkor nekiállsz hőbörögni.Neked egy bazi nagy nyakleves kéne nem fültágító.
2013. jan. 29. 21:40
 24/32 A kérdező kommentje:
"Választ" még nem sűrűn kaptam illetve a legtöbben elég alpáriak igyis ne én legyek már az eggyetlen amugy meg nem hinném, hogy normális ember eggyáltalán leszólná a másik külsejét mégha nem is tetszik neki fogadja el.
2013. jan. 29. 21:53
 25/32 anonim ***** válasza:
Te ismered anyádat mégis miből gondolod hogy mi itt megtudjuk neked mondani hogyan vedd rá?Könyörögj neki ígérj fűt,fát hozd le neki a csillagokat stb..
2013. jan. 29. 22:12
 26/32 anonim válasza:
A trottyadt füledbe q nagylyuk máshogy fog kinézni mint most!
2013. jan. 30. 12:30
 27/32 anonim ***** válasza:
22. válaszoló! megvernek miatta? XDDDDDD jó nagy barom vagy :D :D :D :D :D rég nevettem ilyen jót :) meg mi az hogy nem lesznek barátai? a barátai nem a kinézete miatt barátkoznak vele.....nem fog tudni ismerkedni lányokkal? na ne viccelj :) sok lánynak van és van akinek nincs de bejön neki... kérdező szard le őket!! azt se tudják mit írnak...
2013. jan. 30. 13:07
 28/32 anonim ***** válasza:
simán megengedhetné! de először állj meg majd 10 mm alatt ha elérted azt a méretet. 8-10nél állj meg mert ha megunod akkor még ki tudod venni és összehúzódik. csak később tágítsd tovább mikor már biztos vagy benne ezek után is.
2013. jan. 31. 01:01
 29/32 anonim ***** válasza:
könyörgöm minek kell leszólni? elképesztőek az emberek komolyan nézzetek már magatokba...csak a külsőségekre koncentráltok! fület tágítani jó érzés, nekem is van és jól is néz ki és én is szeretem! és sok barátom van és a barátaim közül is vannak akiknek van tágesze, és olyanok is vannak akiknek nem tetszik. Közel sem olya végleges mint gondolnák legtöbben. A pasik sem kerülnek emiatt és MINDENKI elfogad a fültágítómmal együtt is...olyan buta válaszokat olvastam itt hogy az hihetetlen. Senki nem változik meg tőle ez csak egy ékszer! annyi az egész hogy kicsit nagyobb elhatározás kell hozzá mint egy sima fülbevalóhoz.
2013. jan. 31. 01:07
 30/32 anonim ***** válasza:
egyébként előző kettő voltam. 16/L
2013. jan. 31. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!