Miként vegyem rá arra, hogy korábban megengedje? (helyesírás szakértők kíméljenek)
Szia, mivel nem ismerem anyukádat nem tudom mivel lehet hatni rá, de gondolom abban bízik, hogy meggondolod magad. Annyit tanácsolnék most bár látszik,hogy ezt most nagyon szeretnéd, hogy olvasd el olyan fiatalok kérdéseit itt a gyakori kérdéseken akár, akik eltüntetni akárják annak nyomát hogy egyszer kitágították a fülüket,...talán érdemes ezen elgondolkodni.Számtalan ilyet is olvastam. Mi lesz ha pár év múlva te is ebbe a helyzetbe kerülnél, ki fogja fizetni a családod a plasztikai műtétet ha helyre akarod állítani a régi állapotot?
üdvözlettel,Orsi
Kedves Kérdező!
Véleményem szerint, mivel csak 14 éves vagy nem fogja megengedni édesanyád, mert ha jól gondolom neki ez egyáltalán nem tetszik, és mondhatni maradandó.
Várd ki azt a fél évet, nem olyan sok az, és ha lehet, véleményem szerint inkább maradj a sima fülbevalónál, az valóban jól tud állni, még egy fiún is.
Viszont az az igazság, hogy 21 éves lány vagyok, és egy nő ismerősöm sincsen akinek picit is tetszene a fültágító. Tudom, hogy nem volt kérdés, és nem is pesztrálni szeretnélek vele, de nekem a fültágítóról az a véleményem, hogy fölösleges teljesen, egyáltalán nem szép, ha valaki így elrondítja a fülét, talán egy egészen pici még elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!