Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miként vegyem rá arra, hogy...

Miként vegyem rá arra, hogy korábban megengedje? (helyesírás szakértők kíméljenek)

Figyelt kérdés
Üdv az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám rávenni anyám, hogy megengedje, hogy kitágíthassam a fülem megvannak a tágítókis a fülemis ki van szúrva a méretben is megeggyeztünk de azt mondta várjak még fél évet szerintem fél év nem olyan sok idő szóval viszont ahoz sok, hogy várjak mert már ígyis évek óta kérlelem szóval mivel győzhatném meg, hogy most elkezdhessem vagy legalább egy hónmapmulva?

2013. jan. 23. 18:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mint írtam már ha anyád nem akarja semmivel se tudod rávenni.Végül is megegyeztetek a fél évben innentől kezve szerintem ő lezártnak tekinti a dolgot.Egyébként is a legtöbb szülőnél nem jön be hogy minden nap ezzel rágod a fülét mert minnél jobban nyúzod ezzel annál jobban nem fogja engedni.Remélem érted mire gondoltam.
2013. jan. 24. 19:51
 12/32 Diosbaba válasza:

Szia, mivel nem ismerem anyukádat nem tudom mivel lehet hatni rá, de gondolom abban bízik, hogy meggondolod magad. Annyit tanácsolnék most bár látszik,hogy ezt most nagyon szeretnéd, hogy olvasd el olyan fiatalok kérdéseit itt a gyakori kérdéseken akár, akik eltüntetni akárják annak nyomát hogy egyszer kitágították a fülüket,...talán érdemes ezen elgondolkodni.Számtalan ilyet is olvastam. Mi lesz ha pár év múlva te is ebbe a helyzetbe kerülnél, ki fogja fizetni a családod a plasztikai műtétet ha helyre akarod állítani a régi állapotot?

üdvözlettel,Orsi

2013. jan. 24. 20:30
 13/32 A kérdező kommentje:
Igen sokat gondolkoztam, hogy mi lesz később nem hinném hogy megbánnám meg magam gyűjtenékrá pénzt ha mégis vagy ha elég kicsire összehuzódna ugyhagynám.
2013. jan. 24. 22:36
 14/32 anonim ***** válasza:
szia én anyum se akarta megengedni de én mindig mondtam neki hogy nem akarok olyan nagyot amit össze kellene varratni és egyszer csak azt mondta de ha mégis olyan nagy lesz a pénzt te gyüjtöd a varratásra mondtam jólvan... próbáld őt rávenni hogy neked tetszik és nagyon szeretnéd csak próbálj benyalni neki :D amúgy megkérdezhetem milyen nagyon akarsz? :) én nekem 12-18 között van a cél :D 16\f
2013. jan. 24. 22:52
 15/32 anonim ***** válasza:
nagyot* bocsi :D
2013. jan. 24. 22:52
 16/32 A kérdező kommentje:
24-30 nekem a cél
2013. jan. 25. 19:18
 17/32 anonim ***** válasza:
én egyszerűen csak magamtól kitágítottam először cak az egyik fülemet utána a másikat hogy hozzá szokjon. mára már mind a 2 fülem 20-as :)
2013. jan. 26. 16:55
 18/32 anonim ***** válasza:
66%
ronda leszel!!!!
2013. jan. 27. 18:46
 19/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Véleményem szerint, mivel csak 14 éves vagy nem fogja megengedni édesanyád, mert ha jól gondolom neki ez egyáltalán nem tetszik, és mondhatni maradandó.

Várd ki azt a fél évet, nem olyan sok az, és ha lehet, véleményem szerint inkább maradj a sima fülbevalónál, az valóban jól tud állni, még egy fiún is.

Viszont az az igazság, hogy 21 éves lány vagyok, és egy nő ismerősöm sincsen akinek picit is tetszene a fültágító. Tudom, hogy nem volt kérdés, és nem is pesztrálni szeretnélek vele, de nekem a fültágítóról az a véleményem, hogy fölösleges teljesen, egyáltalán nem szép, ha valaki így elrondítja a fülét, talán egy egészen pici még elmegy.

2013. jan. 27. 21:43
 20/32 anonim válasza:
60 évesen jól fog kinézni az a nagy lyuk a füledben.
2013. jan. 29. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!