Mit tegyek, hogy anyukám megengedje?
Sziasztok!!
13 éves lány vagyok. Nagyon tetszenek a színes hajak. Mondtam anyukámnak, hogy nyárra szeretnék egy ilyet :
de nem engedi meg.. pedig nem festetni akarom hanem olyan habot vagy valami olyasmit, hogy azért sokáig látható legyen. Szerintetek mivel vehetem rá, hogy meg engedje?
Szia!
Nem azért mondom,hogy anyukád pártját fogjam de 13 évesen nagyon fiatal vagy és ne csodálkozz ha nem engedi.Ezzel a hajjal már ne is haragudj de komplett id*ótának fognak nézni az emberek.De vannak ilyen hajszínezők amiket ha ráfújsz akkor folyamatosan kopnak.Kérhetsz tőle próbaidőt is,hogy pl.: 1 hónapig jól fogsz viselkedni,kitakarítasz,jól tanulsz stb.
Sok sikert!:-))
Nem vagyok buta fejű csak azért mert tetszik.
Most miért ne? Ha valakinek tetszik akkor tetszen. Nem érdekel a véleményed, h buta fejűek, meg, h neked tetszik-e.
A kérdésemben sem az volt benne h nektek tetszik-e.
Bocs a nagy kicsattanásomért, de engem nem érdekel mások véleménye. Ha nekem tetszik akkor tetszeni is fog. :)
Jól van.. akkor nem lesz..
Azért köszi a válaszokat.
próbáld meg inkább hennával festeni a hajad. az nem lesz ilyen látványos de a vörös és a barna,fekete árnyalata érhetőek el (sötét színek indigóval keverve.) kicsit macerás de ez legalább nem károsítja a hajad,hiszen a henna és az indigó is növényi eredetű, így anyukád biztos megengedi. olvass utána neten ha tetszik az ötlet. *.*
(arra vigyázz,hogy ne henna tartalmú hajfestéket,hanem 100%-os tisztaságú növényi henna/indigó port vegyél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!