Mit tegyek, hogy anyukám megengedje?
Sziasztok!!
13 éves lány vagyok. Nagyon tetszenek a színes hajak. Mondtam anyukámnak, hogy nyárra szeretnék egy ilyet :
de nem engedi meg.. pedig nem festetni akarom hanem olyan habot vagy valami olyasmit, hogy azért sokáig látható legyen. Szerintetek mivel vehetem rá, hogy meg engedje?
Szia! ezt nem okításnak szánom, csak gondolkozz el rajta. :)
én is 12-13 évesen akartam ilyen színes hajakat - rózsaszín, tűrkízkék - volt is, színezékkel, volt amit kilehetett mosni - de végül így 15 éves fejjel lettem csodaszép aranyvörösből vöröses-szőke. amikor először csináltam, nagyon jó érzés volt, utána jött az, hogy fúj lenőtt és undi, így bennevagyok az ördögi körben + a hajam is tönkrement majdnem.
szerintem ha ilyent akarsz, abban a Chairles vagy milyen bizsus boltban ami mostanában tűnt fel kapni csattos póthajat ilyen tincseket színesben. azokat próbáld ki, nem fog látszani hogy mű, és nem is teszi tönkre a hajad, és sokáig látszani fog, amíg az anyaga bírja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!