Hogy érejem el, hogy anyukám megengedje, hogy rasztám legyen?
Nagyon szeretnék raszta hajat de anyukám nem engedi meg.Mondtam neki, hogy ki is fizetném magamnak, ugyhogy neki költenie sem kéne rá de így sem engedi. Azt mondja szerinte ronda és, hogy az ő gyereke ne ronditsa el magát ilyesmivel.
Hogy érhetném el , hogy mégis megengedje?
Próbálj érveket felállítani!
Tudom hogy ez így alapban könnyű mondani, de ha igazán szeretnéd tudsz jókat mondani róla, sőt rosszakat is.
Tudnia kell a szüleidnek hogy ez neked segítene a 'személyiségkifejlesztésben' ha esetleg még nem jutottál el odáig. :) Lehet hülyén hangzik, de valamennyit tény h segítene.
Egyébként egyáltalán nem igénytelen. Sokkal többet kell vele foglalkozni, mint a normál hajjal. Már a megmosása is kész hadművelet. :)
"Egyébként egyáltalán nem igénytelen. Sokkal többet kell vele foglalkozni, mint a normál hajjal. Már a megmosása is kész hadművelet. :)"
Az... Főleg, hogy nem is mossák, aztán büdös, mint egy pöcegödör.
Aki igényes raszta, ő megmossa. Hetente, igen. Több ilyen ismerősöm is van.
És igen, olyan is van aki havonta-két havonta. Tudod egy idő után öntisztítás kezdődik el.. A srácnak nem bündös a haja, semmi korpa, egyéb állatkája nincs... És soha nem is volt. Pedig nem mos rendszeresen hajat, és egyáltalán nem az az igénytelen típus.
Az utóbbi példám sem igénytelen félre ne értsd.
Csak azt mondom hogy nem kéne úgy elítélned ezt a stílust hogy nem látsz bele.
Egyébként nekem soha nem volt, de soha nem is felejtem el mennyit siránkoztak 1-1 hajmosás alkalmával. (1-2 év után levágatták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!