Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Izzadás ellen valami gyógyszer?

Izzadás ellen valami gyógyszer?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 19:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezt lábra is lehet használni?
2010. okt. 6. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
igen
2010. okt. 7. 10:15
 13/19 anonim válasza:

Sziasztok,

Én 2 napja vettem ezt a szert, ( solutio antisudorica ) és állathatom, hogy használ.Valóban egy folt sincs a pólomon, és iszonyú jó érzés. Mégis félelmeim vannak azzal kapcsolatban, hogy vajon mennyire káros. Hiszen ha izzadunk méreganyagok távoznak a szervezetből. Na most ha ezen nem áll fent, akkor hol távozik a méreganyag ?

Olvastam teakeverékeket, az nem segít ezen ?

2010. nov. 8. 11:56
 14/19 anonim válasza:
Csak gyógyszertárban kapható a Solutio vagy esetleg Dm vagy Rossmannban is?Mellé használjátok a normál izzadásgátlót vagy azt egyáltalán nem?
2011. máj. 17. 18:49
 15/19 anonim válasza:

Azt szeretném kérdezni hogy ez a szer nem káros a szervezetre? Ez kifejezetten izzadás ellen van? Mert nekem pl. a hátam szokott nagyon izzadni.

Olvastam valahol hogy ez rákot is okozhat.

Nagyon köszi a választ

2011. máj. 23. 16:23
 16/19 anonim válasza:
Én is ezt a szert (solutio antisudorica) használom!Nekem is picit csíp, viszket, mikor felkenem a hónaljamra, de megéri tűrni és használni! Nagyon meg vagyok vele elégedve! A szagok teljesen eltűntek, a ruhámon sem látszódnak izzadság foltok az esetek többségében! Viszont a fehér ruháimon sárga marad a ruha hónalja... :S és nem tudom kiszedni semmivel! Nagyon gáz! Én használok mellé rendszeresen dezodort, illetve stiftet (lady speed stick). Lehet hogy azt kéne mellőznöm, vagy váltanom?
2011. szept. 8. 09:52
 17/19 eenikő96 válasza:
ez a solutio antisudorica mennyibe kerül?
2014. jan. 4. 01:10
 18/19 anonim válasza:
350-400 ft a solutio antisudorica
2014. máj. 15. 13:09
 19/19 anonim válasza:
solutio antisudorica, én is ezt használom és nkem bevál :D
2014. júl. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!