Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Izzadás ellen valami gyógyszer?

Izzadás ellen valami gyógyszer?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 19:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
solutio antisudorica, gyógyszertárban kapható folyadék.
2009. aug. 31. 19:14
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
semmit nem ér.....én is azt használom
2009. aug. 31. 20:59
 3/19 anonim ***** válasza:
sokaknak viszont teljesen megszünteti....
2009. szept. 1. 01:03
 4/19 anonim ***** válasza:

Én is a solutio antisudoricát használom,én meg vagyok vele elégedve.Több éves problémámat oldotta meg.

Esetleg még az exodor-t tudom ajánlani.

22/L

2009. szept. 16. 18:46
 5/19 anonim ***** válasza:
nekem is használt ez a folyadék tök jó 3 nap alatt hatott szinte semmi folt a ruhán sehol:)
2010. jan. 4. 21:48
 6/19 anonim ***** válasza:
arcon is lehet használni?
2010. márc. 18. 08:57
 7/19 anonim válasza:
A sudoricát érdemes felhigítani egy kicsit vízzel mert akkor nem csíp annyira meg állítólag nem vmi egészséges töményen alkalmazni :S
2010. jún. 29. 19:56
 8/19 anonim ***** válasza:
Én Exodort használtam, nagyon örültem mikor legalább két hónapig megszünt az izzadás, aztán meg elmúlt a hatása,pedig úgy használtam,ahogy rá van írva!
2010. júl. 20. 17:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Solutio Antisudorica valami eszméletlen! Múlt péntek este kentem be először a hónaljam, igaz, hogy eddig minden este használtam, de holnaptól szerintem csak minden3. nap fogom használni. Eddig nagy problémám volt, hogy reggel iskolába való buszozás végére(kb. 40 perc) már sokszor csavarni lehetett volna a vizet a pólómból, télen-nyáron is. De most, hogy kipróbáltam, teljesen más színben látom a világot. Az elmúlt néhány napban elégtétellel konstatálom, hogy csontszáraz a pólóm, nemcsak suliban, de akkor is mikor hazaérek délután 3-4 körül! :) Féltem az első alkalomnál, mert olvastam olyan hozzászólásokat, tapasztalatokat, hogy nagyon szárít és viszket. Nos, már első alkalommal is azt csináltam, hogy picit megvizeztem a vattát/zsepit, majd arra fordítottam rá 3-4-szer az üveget, és úgy kentem be. Kb. 5 perc múlva éreztem csak annyit, hogy nagyon picit csíp és viszket, ami kb.15-20 percig állt fenn, de szinte észre sem lehet venni. Ajánlom mindenkinek, mert nekem bevált! Szerintem megéri kiadni rá 355Ft-ot! :D
2010. szept. 7. 20:16
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
én is olyat használok és csak hetente kell kennem
2010. szept. 12. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!