Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb izzadás...

Melyik a legjobb izzadás elleni gyógyszer?

Figyelt kérdés
Hallottam már a Solutio antisudoricárol, az Exodorrol de többröl nemigazán.nemtudom melyik a legjobb.Szerintetek?
2009. szept. 10. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, hogy melyik a legjobb, azt nem tudom. Valószínűleg nem ugyanaz mindenkinek. Nekem viszont a Solutio Antisudorica vált be teljesen tökéletesen! És ahogy olvastam itt, még sokaknak! Szóval személy szerint ezt ajánlanám. 344Ft-ért vettem.
2009. szept. 10. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Cetrain dri...gyógyszertárban lehet kapni, én is kipróbáltam az antisudoricát de nekem semmi nem segített csak ez. kicsit húzós az ára, legutóbb 5ezerért vettem, de megéri és sokáig elég..csak 3naponta kell használni 1 nagyon keveset
2009. szept. 11. 16:04
 3/4 anonim válasza:

Nekem a Solutio Antisudorica nem vált be.

Most az Exodort akarom kipróbálni,deénmár nemtudom mitcsináljak.:S

Nagyonszar.

2010. dec. 8. 14:56
 4/4 anonim válasza:
én úgy hallottam, hogy ez a Solutio antisudoricárol olyan anyagot tartalmaz ami rákot okoz (de ma már mi nem okoz rákot?!!) és, hogy nagyon vissza fojtja az izzadságot de persze ez a cél.. de ez nem biztos, hogy jó!! :) én is kipróbáltam az első pár nap jó volt de később már nem a pólóim elszíneződtek tőle pedig meg száradt..nem értem..:D és nagyon csípett is amitől tökre piros lett és abba hagytam.
2011. ápr. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!