Szerintetek gáz, ha 14 évesen nagyon nagy a mellem?
A suliban mindenki ezzel viccelődik, hogy a 8. évfolyamból nekem van a legnagyobb mellem. Most 90C-D és még mindig nő, nőni fog és emiatt a bőröm is "csíkos". Azt mondják, hogy majd megszokom felnőtt koromra, de most nagyon zavar a mozgásban is.
Köszönöm a válaszokat:)
Múlt héten mentünk el melltartót venni, az eladó 90D-t adott volna... de végül csak 80D-t vettünk, mert elvileg nyúlni fog...
Szeretném megkérdezni a hasonló adottságokkal rendelkező lányokat: Tesi órán nem zavaró? Mert én sprotmelltartót sehol sem találok a nagy hátamra, merevítósben pedig nem szeretnék. Esetleg tudtok egy jó helyet, ahol lehet venni sprtmelltarót egész jó áron?
Köszönöm :)
14 éves vagyok én is, de nekem 75D-s.
Engem kibeszéltek a többiek, így visszagondolva még mindig nagy rossz és szomorú érzés fog el, ha eszembejutnak az emlékek.
Szerencsére abbahagyták, de nagyon zavaró, hogy abba a nyomorult osztálybomban nekem van a legnagyobb mellem és nem tudok semmilyen ruhát felvenni, mert nem akarom, hogy megismétlődjön a kis "piszkálódás" és a tesióra sem a legjobb "barátom".
Nagyon irigylem az osztályomban lévő lányokat, még azokat is, akiknek egyáltalán nincsen mellük.
Így belegondolva bármilyen ruhát felvehetnek, nem piszkálják őket, a tesióra nem jelent nekik egy rémálmot és meg sem szakad a hátuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!