15 évesen ''kecskés, , alakú kicsi mellem van fogytam 9 kg de azelőtt sem volt túl formás és aránytalan a testemmel mit tegyek?
Én is 15 éves vagyok, és sok hasonló korű barátomnak is ez a problémájuk. Szerencsére nekem 70/B-s mellem van, de a formájával nem vagyok én sem megelégedve. Ajánlom, hogy te is hordj push-up-os vagy vastag szivacsos melltartókat, és akkor ruhában legalább szép. Egyébként megkérdezhetem, hogy hogy fogytál 9kg-ot?? Mert szerintem ez sem tett jót, bár írtad, hogy előtte is ilyen volt a formája, de ugye azzal tisztában vagy, hogy ezzel a korodban tönkre lehet vágni a fejlődést/növekedést?!! Persze fontos az egészséges étrend és a sport, de véletlenül se koplalj, mert akkor még amennyit nőne se fog. Később, ha elkezdessz fogamzásgátlót szedni attól is fog váltzoni a formája, mert van olyan hormontartalmú ami direkt erre is jó. Amúgy 20 éves korig elvileg még nőhet, szóval ne add fel! Az a legfontosabb, hogy elfogadd magadat, és boldog legyél így is..!:))
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!