Szerintetek gáz, ha 14 évesen nagyon nagy a mellem?
A suliban mindenki ezzel viccelődik, hogy a 8. évfolyamból nekem van a legnagyobb mellem. Most 90C-D és még mindig nő, nőni fog és emiatt a bőröm is "csíkos". Azt mondják, hogy majd megszokom felnőtt koromra, de most nagyon zavar a mozgásban is.
Köszönöm a válaszokat:)
az jó ha van melled
de könnyen lesz gerincferdülésed ha lehúz szerintem ha fájni kezd a hátad tőle meny ortopédiára nálunk gyógytesin van lány aki a mellei miatt jár mert lehúzta a melle és púpos lett rendesen de már javult neki sokat :)
Köszi a válaszod :)
Hát ez most furán fog hangzani, de tényleg egy kicsit "nehéz" és nagyon zavaró, hogy mindig "ott van valami" ami eddig nem volt...
Ennek még nagyon fogsz örülni! :)
Mindenki más ütemben változik. amúgy hány kiló vagy?
19/F
"de neked már 20 évesen a térdeidet fogja verni" Ezt honnan szedted?
Nekem is nagy mellem volt akkoriban (most még nagyobb), bár nem volt D kosaras, és a hátam is keskenyebb volt. Engem is zavart, és valamennyire még ma is zavar, például futás közben, vagy ha egy kicsit kivágottabb felsőt akarok felvenni, mert túl kihívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!