Szerintetek gáz, ha 14 évesen nagyon nagy a mellem?
Figyelt kérdés
A suliban mindenki ezzel viccelődik, hogy a 8. évfolyamból nekem van a legnagyobb mellem. Most 90C-D és még mindig nő, nőni fog és emiatt a bőröm is "csíkos". Azt mondják, hogy majd megszokom felnőtt koromra, de most nagyon zavar a mozgásban is.
Köszönöm a válaszokat:)
2013. jan. 20. 18:44
21/62 anonim válasza:
Értem én, hogy nem mérted még soha, de bizonyára képes volnál rá. Mi az akadálya, h nem teszed meg? :) Tök hasznos neked is!
22/62 A kérdező kommentje:
83; 102,5
2013. jan. 22. 15:54
23/62 anonim válasza:
tőlem kérdezted, hogy hány éves vagyok. 21. miért érdekelt?
24/62 anonim válasza:
Kalkulátor szerint ez 85C, de ha mindezt 167 centisen birtoklod, hát... :) nem kevesen nézhetnek meg! Szerintem kevés pasit találsz, aki ne találn vonzónak, csak sok a bunkó, aki nem képes kulturáltan viselkedni, és csesztet vele :S
26/62 A kérdező kommentje:
37-es lábam van
de köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2013. jan. 23. 18:30
27/62 A kérdező kommentje:
Amúgy alacsonyabb vagyok, mint 167 cm, de ezt magassarkúval oldom meg :D
2013. jan. 23. 18:32
28/62 anonim válasza:
A centik nagyjából stimmelnek, ahogy a # 24-es is írta, de (ruhás) fénykép nélkül még mindig nehezen hihető a dolog.
29/62 anonim válasza:
Linkelj képet! Akkor többet tudunk mondani, de szerintem nem gáz(:
30/62 A kérdező kommentje:
Mikor fog megállni a növésben? Van, hogy hamarabb is? Mert már karácsony óta is látványosan nőtt :/
2013. jan. 28. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!