Lányok ti mit tartotok az éjjeliszekrényetekben, illetve rajta?
hajajj..
sajnos elég sok mindent,rájössz majd milyen kényelmes:)
Határidőnapló,jegyzetfüzet,kislámpa,testápolók,arckrémek,cigi,fog.gátló,fényképező,ajakápoló,zsepi. Ez a teteje. Fekszek esténként minden kéznél van.
Fiókba pénztárca,iratok,jótállások,gyógyszerek,sebtapaszok,,kutyám papírjai,emléköngyújtók,csekkbefizetési papírok de ezek tömve..:)
Én meg se lennék már éjjeli szekrény nélkül,nagyon kényelmes.
Fiókban: Néhány kézkrém, testápolók, ajakápolók, arckrém, körömvágó olló, körömreszelők, termékminták.
Rajta: lámpa, könyvek, szótárfüzet (szeretek este szavakat tanulni), gyertyák, néhány fülbevaló, teáscsésze és egy parfüm, amit nem használok, de szeretem az illatát
Egyébként nagyon praktikus, sok mindent lehet rajta tárolni, pl. szerintem éjjelilámpát mindenképp szerezz be rá. :)
Nekem a tetején egy földgömb (éjjeli lámpa :D) meg zsepi, távirányítók.
1. fiókjában: egy könyv, amit épp' olvasok, kézkrém, pendrive, Bluetooth a géphez, telefontöltő, zsepi, szóval minden besüllyesztve, ami nem akarom hogy elvesszen :D
2. fiókjában meg mindenféle lim-lom, aminek nem találtam helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!