Kit tartotok még 30 felett is szép nőnek? Nevet, akár linket is kérnék, nem fontos, hogy ismert legyen. Csak kíváncsi vagyok, hogyan látjátok a középkorú nőket, fiúk lányok.
Figyelt kérdés
30 fölött is lehet valaki szép. Sőt 40 felett is. Nektek erről mi a véleményetek, illetve neveket, képeket várok.
Köszönöm
2011. jan. 3. 14:30
2/17 anonim válasza:
3/17 anonim válasza:
Szerintem 30 felett is lehet szép egy nő.Testvérem 35 éves és egyszerüen gyönyörű.És anyukámat is szépnek tartom pedig ő már 52 éves. A celebeket pedig csak kikenik azért olyan szépek. Gondolom te 30 év felett vagy,de biztos vagyok benne hogy te is szép lehetsz.
4/17 anonim válasza:
Nos, lássuk csak. Catherina Zeta Jones, Deuthsc Anita, Sütő Enikő, Geszler Dorottya, hirtelen ők jutottak eszembe, de rengeteg szép nő van 40, sőt 50 fölött is.
5/17 anonim válasza:
én anyukám 42 éves , és nagyon jol tartja magát. büszke vagyok rá.. :)
6/17 anonim válasza:
Az én anyukám is 39 éves és nagyon csinos:)
7/17 anonim válasza:
Természetesen sok szép nő van 30, 40 felett is.
Pl. Halle Berry
Salma Hayek
Rachel McAdams
Catherine-Zeta-Jones
Heidi Klum
Penelope Cruz
idősebbek közül Jane Fonda
Kb. ennyi jutott eszembe. Ők szerintem gyönyörűek és egyikőjük sem húszonéves. Szerintem sok nő a harmincas éveiben szebb, nőiesebb mint fiatalabb korában. Csak talán jobban oda kell figyelnie az embernek, több energiát kell belefektetni a testébe, de mindenképpen megéri.
23L
9/17 anonim válasza:
Szerintem is Eva Longoria :))
Rachel McAdams már több mint 30? Én azt hittem huszonvalamennyi :) Mikor is volt, hogy a Bajos Csajokban játszott? :O
10/17 anonim válasza:
32 éves.
A bajos csajokban 25 volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!