Van a közvetlen környezetetekben olyan lány akit nagyon szépnek tartotok? (ha igen hogy néz ki? )
Figyelt kérdés
tehát konkrétan arra vagyok kiváncsi,hogy van-e olyan akire azt mondjátok,hogy na ő gyönyörű? Nem pedig átlagos?2012. máj. 15. 22:59
1/7 anonim válasza:
Igen van, több is, de hát most nem rakhatom ide fel a képét.. vagy hogy gondolod, hogy hogy néz ki? Hát vékonyak, szép hosszú hajuk van és szép arcuk, és emellett okosak is és kedvesek.
2/7 anonim válasza:
Hát... ha belegondolok, nem ismerek egy ilyet sem.
(Talán 1-et, de ő egy volt osztálytársam, akivel nem vagyok semmilyen kapcsolatban.)
3/7 A kérdező kommentje:
privátba küldjetek képet :D
2012. máj. 16. 08:49
4/7 anonim válasza:
Egy ilyen lányt ismertem eddig életemben, aki tényleg olyan szép volt, hogy szabályosan elállt a lélegzetem. Valami döbbenetesen gyönyörű, elefántcsontszín bőr, nagy, égkék szemek, sötétbarna haj, középmagas, finom alak, tökéletes arcvonások. Jó ránézni. Azóta se láttam ilyen szép nőt.
5/7 anonim válasza:
A suliba van 1 ilyen. Életemben nem láttam szebbet... Egész nap tudnám nézni, de ezt így leirni nem lehet, hogy hogy néz ki!
6/7 anonim válasza:
Én is láttam eggyet:szőke hosszu haj,nagy kék szem,vékony,magas testalak,csinos.Az arca nagyon szép!!!!
7/7 anonim válasza:
Jujj, van egy lány, viszonylag alacsony, vékony nagyon, barna bőre van, sötét szemei, csokibarna hosszú haja és nagyon szép, nem széles, de telt ajkai.. irigylem is mint a fene :DD Bár akiknek mondtam, ők azt mondták, hogy nemhogy nem gyönyörű, hanem inkább átlagos. Ennyit erről xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!