Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok nektek milyen a tökélet...

Srácok nektek milyen a tökéletes lány?

Figyelt kérdés
külső és belső.. mi jön be nektek életkorral együtt ha lehet köszi :)

2012. máj. 14. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Külsőre alapvetően izmos de csak hogy formás legyen arra 2-3 kiló hogy teljesen telt és gömbölyű tehát például 166 centihez 58 kiló átlagban ilyen és ez is teljesen lapos hassal.

Szerintem belsőre itt lehetetlen kifejteni de az hogy okos legyen az szempont.

2012. máj. 14. 20:36
 2/6 anonim válasza:

Külső : Szép arcú, a szeme varázsoljon el, ragadjon magával, legyen természetes kisugárzása, középmagas, csinos nem zavar ha kicsit telt sőt... külsőből már ennyi is megfogna.

Belső : Türelmes, megértő, tudjon szeretni, ne szúrjon hátba, aranyos, tudjon mosolyogni, nagy szívű, lehessen vele beszélgetni akármiről, legyen határozott véleménye, ha nem tetszik valami mondja a szemembe, ha zavarja valami vagy marhaságot csinálok mondja meg, legyen nyitott a dolgokra, lehessen vele mászkálni ide-oda, ne a szobában akarjon punnyadni, bizalommal forduljon felém, érdekelje mi van velem ne egy oldalú legyen a beszélgetés, én is bizalommal fordulhassak felé, mondhassam el ami zavar, ne forduljon el az esetleges problémák megoldásától, úgy szeressen ahogy én szeretném őt... 21/F

2012. máj. 15. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy humoros legyen, őszinte, kedves-bújós, olyan tipikus csajos, tehát ne káromkodjon/köpködjön stb. és legyen kisugárzása felém (szép szemek és száj a gyengém)
2012. máj. 15. 13:47
 4/6 anonim válasza:

Kinek a pap, kinek a papné.

Én amúgy sosem szoktam túlbonyolítani a témát, mert nem hiszek abban hogy létezik tökéletes ember, szóval ha belül érzek valami furcsát, szokatlant, ami jól esik, akkor onnan tudom, hogy az illető komolyan megfogott engem valamiben.

21/F

2012. máj. 15. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg legyen minimum 200 centiméter magas. kék szemű, zöld bőrű, és legyen Pontiac Firebird-je. Nálam ez a fontos.
2012. máj. 15. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló remélem egyszer megtalálod ezt a lányt magadnak :P
2012. máj. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!