Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15-20 éves fiúk, számotokra...

15-20 éves fiúk, számotokra milyen egy "tökéletes lány"?

Figyelt kérdés

Milyen a belső, külső?

Mi lenne számotokra az első randi legtökéletesebb összeállítása?

Mik a kritériák számotokra? (pl.: Muszáj hogy B-s melle legyen vagy hogy tökéletesen fehér fogai vagy szexi ajkai vagy mittoménmi) kort is írjatok lécci

előre is köszönöm a válaszokat! Képet is linkelhettek

2012. márc. 10. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Belső: kedves, gyengéd, humoros, romantikus

külső: mindegy, csak fogjon meg a kisugárzása, a kedvenc a barna haj és barna szem párosítás

2012. márc. 10. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Kedves szerető ,külsőt konkrétan nem tudom leírni lényeg hogy tetszen, mell méret annyira nem fontos de azért legyen szép fogak azért valamennyire ápoltak , ne legyen büdös szája;)

1. Elsö randi egy olyan hely ahol mindketten jól érezzük magunkat és egymásra hangolódunk:)

19f

2012. márc. 10. 11:52
 3/11 A kérdező kommentje:
miért van az akkor hogy mindenkinek ezek a kedves, aranyos, romantikus lányok tetszenek, a valóságban meg folyamatosan azt látom hogy azok maradnek pasi nélkül??? mert pl az osztályban van egy lány, aki ráveti magát a fiúkra... konkrétan olyanokat csinál hogy valaki hiányzott 1 napig, akkor a következő nap ha bejön, rögtön megöleli azzak hogy "nagyon hiányoztál", holott nem is beszélgetnek, nem is közeli barátok, stb. meg mittomén ha valakinek 5-öse lett valamiből és nem szokott lenni, akkor is odamegy, megöleli "Én annyira szeretlek"... pedig nem is szereti, nem is barátok, nem akar járni vele... és mégis annyira sok pasi közeledik hozzá... én meg (most nem nagyképűségből mondom, csak tények) nagyon ez a romantikus típus vagyok, nem vetem rá magam a fiúkra, kedves vagyok és eddig mindenhol azt kaptam hogy aranyos meg okos, de senki sem közeledik hozzám... miért van ez így? Mármint most felejtsétek el hogy magamra meg az osztálytársamra vetítettem ki ezt a problémát, de az életben is kb ezt látom... akkor hogyhogy így van??? szerintetek, fiúk?
2012. márc. 10. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Az "olyan" lányok, akik könnyen odaadják magukat, r*bancnak néznek ki -és úgy is viselkednek- csak a hasonló, alacsony intelligencia hányadossal rendelkező fiúknak kellenek!
2012. márc. 10. 12:14
 5/11 A kérdező kommentje:
igaz... de tényleg annyi hasonló intelligenciájú fiú lenne tényleg?
2012. márc. 10. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Az a lány akit irtál az nyitottnak tűnik a közeledésre és én pl ha nem látom egy lányon hogy érdekelném akkor nem közeledek.
2012. márc. 10. 12:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Belső: vidám, kedves, humoros, lehessen vele jól beszélgetni

Külsö: hát ez elég tág fogalom. Nem tudok olyat mondani, hogy na most ez meg az a fajta tetszik, ahhoz látnom kell, hogy tudjak mondani valamit.

Kritérium: lehetőleg ne legyen rajta piercing (max ha tényleg jól áll neki) öltözzön divatosan, és természetesen fogadjon el úgy ahogy vagyok! Pl: ne nagyon akarja megváltoztatni a stílusom.

16

2012. márc. 10. 15:14
 8/11 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ha mondjuk 150 centi vagy meg 90 kiló akkor lehetsz romanikus, meg kedves-aranyos, nem fog hozzád nagyon senki közeledni, mert persze mindenki azt mondja, hogy nem a külső számít blabla, de azért vannak szélsőségek, amikor nem érez a másik fél késztetést arra, hogy közeledjen a lány felé, mert kövér, csúnya, vagy igénytelen. Mivel nem ismerlek, nem tudok rólad véleményt alkotni, pár dolgot írhatnál magadról, hogy nézel ki stb. Lehet, hogy szép lány vagy, értékes belsővel, csak a sok éretlen kis gyökérnek a ribancok jönnek be. Akárhogy is egyszer mindenki megtalálja a párját, szóval egyedül maradni nem fogsz :) 20/F
2012. márc. 13. 11:05
 9/11 A kérdező kommentje:
:) köszi... egyébként nem vagyok ez a szélsőséges akármi amit írtál... 162cm vagyok és sajnos 50kg... a súlyom meg a szemüvegem az egyetlen bajon, de eddig mindenki azt mondta hogy így is szép vagyok meg aranyos meg blablabla... szóval gondolom csak nem lehetek olyan nagyon borzalmas... :D
2012. márc. 13. 19:41
 10/11 anonim válasza:
162 cm-hez nem sok az 50 kg. Az is egy nagy tévhit, hogy a férfiaknak a 30 kilós csontvázak jönnek csak be. A szemüveg meg miért lenne ciki? 20/F
2012. márc. 14. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!