Szerintetek hány éves vagyok, és mennyire tartotok szépnek?
gondolkodtam modellkedésen, kíváncsi lennék a véleményekre.
itt van két arckép rólam:
Szerintem kb. 16 éves lehetsz (bár többnek tűnsz).
A szépség egyébként relatív. Szerintem ,,szép" vagy, de sugárzik a képről az egoizmus. Több természetességet, kevesebb sminket, őszinte nézéseket!!!! Frufru jobban állna.
Jó modell pedig akkor leszel, ha sok pénzed van és türelmed, lemondasz sok mindenről. Nem fognak a modellügynökségek tárt karokkal fogadni. Több sikeres válogatáson kell túlesned, sokat kell majd fizetned- portfólió kb 100 ezer Ft, anélkül szóba sem állnak veled.
21/l
Sztem szép nem vagy. Modellként esetleg lehet esélyed, de ahhoz nem elég a jó adottság ugye, de elég karakteres az arcod hozzá. 14-15 körül lehetsz.
Olyan irritáló fejed van, talán a hannah montanaból emlékeztetsz egy affektálós libára (vagy valamelyik másik színvonalas disney-remekműből)
szerintem is szép vagy, vki modellre hasonlítasz...nem tudom, nem annyira ismerem őket:D
lehetnél modell simán...:)
pusziiiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!