Szerintetek ki az öt legszebb nő? Nem példaképre meg ilyenekre gondolok hanem akiket igazán szépnek tartotok! De természetes szépekre gondolok nem valami szilikonozott műnőre!
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 21:32
1/19 anonim válasza:
Kinek mi. Bekhamnek úgy látszik, az a deszka Viktória. Van, akinek a száz kilós hölgyek. Minden korban más volt az ideál, a mai világban a seholsemmi deszka csajok a nagy modell sztárok. 12 éves fejlődő kislányok "fogyóznak" és lapos deszkák akarnak lenni, szilokonos cicikkel.
2/19 anonim válasza:
Meryl Streep... fiatalon, és így öregesen is...
3/19 anonim válasza:
1. Angelina Jolie
2. Dita Von Teese
3. Adriana Lima
4. Megan Fox
5. Pamela Anderson (régen)
18/L
4/19 anonim válasza:
Nekem: Shakira, Kristen Stewart (nem kell lehurrogni, nekem tetszik és kész!), Jessica Alba, Mandy Moore. Hirtelen ennyi jut eszembe. 24/L
5/19 A kérdező kommentje:
az első hozzászólónak:Én 13 éves lány vagyok de én nem akarok olyan lenni egyáltalán.Én nem akarok a szilikonos mrellű szilikonos szájú agyonszolizott fehérenszőkehajú kétméteres műkörmű meg hasonlókra hasonlítani.Én nekem a természetes szépségű lányok tetszenek akiknek van belső bájuk is és nem a tükör előtt csücsörítve fotozgatják magukat...
2009. szept. 20. 22:11
6/19 A kérdező kommentje:
persze nem úgy tetszenek...
2009. szept. 20. 22:11
7/19 anonim válasza:
-Sarka Kata
-Nicole Scherzinger
-Angelina Jolie
-Jessica Alba
-Sophie Monk
8/19 anonim válasza:
Christina Aguilera, Christina Aguilera, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Evan Rachel Wood.
20f
9/19 anonim válasza:
10/19 anonim válasza:
szerintem megan fox a legszebb nő!! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!