Szerintetek ki az öt legszebb nő? Nem példaképre meg ilyenekre gondolok hanem akiket igazán szépnek tartotok! De természetes szépekre gondolok nem valami szilikonozott műnőre!
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 21:32
11/19 anonim válasza:
Kicsit máshogy válaszolok a kérdésre.
Tehát szerintem ők szépek,de sorrendet nem tudok felállítani köztük:
-Vanessa Hudgens.
-Tyra Banks.
-Angelina Jolie.
-Julia Roberts.
-Demi Lovato.
-Selena Gomez.
És bocs,hat lett de ez van.Ők szépek SZERINTEM és kész...:)
14/L
12/19 anonim válasza:
A pussycattes Nicole
A Hellboyos csaj(nem tudom a nevét:S)
Rachel Weisz
14/19 anonim válasza:
Én csak az első hozzászóláshoz akarok hozzászólni,hogy 18 éves vagyok és nincsennek nagy melleim,attól függetlenül hogy a modelleknek sincs....akkor én most csúnya vagyok?:P Egyébbként az én ragsorom:Bogyó,Anyu,Kata,Era és Anita
16/19 anonim válasza:
Monica Belucci
Iga Wyrwal
Pavlina Valentova
Rachel Jean Marteen
Carla Gugino
17/19 anonim válasza:
Marilyn Monroe, Audry Hepburn, Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Ashley Tisdale, Kim Kardashian, Megan fox, Hilary Duff, Sophia Bush, Olivia Newton John
18/19 anonim válasza:
Rhona Mitra
Kate Beckinsale
Monica Bellucci
Gemma Arterton
Pokrivtsák Mónika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!