Melyik nőnek van a legjobb alakja?
Figyelt kérdés
Ja és csak az alakot kérdezem, nem arcra(báár a legtöbb képen nincs is arc)
2013. jan. 18. 20:56
41/53 anonim válasza:
Jobb lett volna, ha egyértelműen teszed fel a kérdést, és pluszba nem beszélsz mellé hülyeségeket. De mivel nem így cselekedtél, ne csodálkozz, hogy ezt kaptad.
42/53 anonim válasza:
43/53 anonim válasza:
Kérdező, ha te olyan vagy mint az 5., hát akkor én már most megismerkednék veled... :))) De persze a GYIK nem társkereső, és nem is alkalmas rá, de vigyázz az ilyen válaszokkal, mert még a végén kapsz húsz levelet. :D
44/53 anonim válasza:
nekem csak akkor tetszenének az utolsók ha lenne mellük mondjuk egy és fél maroknyi (szal az átlagos mell) másképp így nekem rossz az összkép
45/53 anonim válasza:
Nálam az pedig akkor jöhetne szóba egyáltalán az uccsó 3 lány közül valamelyik ha lenne fejük :D
A pofi a legfontosabb :)
46/53 anonim válasza:
ő egy szép nő na ha férfi lennék tuti őt tologatnám
47/53 anonim válasza:
Vékonyka hát, amott meg tuti az ilyen alakú lányokra nyomultok mindig mind a 3-4-5-ös képeken...
48/53 anonim válasza:
Nekem Kim Kardashian alakja jön be.
49/53 anonim válasza:
Az utolsónak. Tökéletes. De az első kettőt kivéve mindegyik jó.
50/53 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!