Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt aki már interneten pl. (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki már interneten pl. ( itt, facebookon) találta meg a párját? Esetleg legjobb barátját? Ha én is szeretnék ismerkedni akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, de hallottam már jó pár ilyenről.
2013. jan. 16. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Kiválasztasz egy lányt random és írsz neki. Naponta elküldesz 50 levelet és nagyon jók az esélyeid, hogy pozitív visszajelzést kapsz. Én már próbáltam így ismerkedni és kaptam pozitív visszajelzést. Annyira nem vágytam komoly kapcsolatra és nem folytattam...
2013. jan. 16. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én kiírtam egy kérdést, amire az egyik kedves válaszoló privát levélben küldött választ. Aztán arra meg én válaszoltam. Elkezdtünk levelezni, jött a facebook, a személyes találkozó, és most együtt vagyunk :) És fura, de az eddigi partnereim közül a legtökéletesebben ő illik hozzám :) Én legalábbis meglepődtem a dolgon... :D
2013. jan. 16. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Elég sok "párt" találtam már Interneten :-D

De itt is többekkel levelezek privát és jó "baráti" kapcsolataim alakultak ki velük.

2013. jan. 16. 12:02
 5/9 QueenRavenna ***** válasza:
Én is sok "párt" találtam a neten, de egyik se tartott sokáig. A jelenlegit nem neten ismertem meg, és érdekes módon több, mint 2 éve vagyunk együtt, jó a kapcsolatunk.
2013. jan. 16. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, én chaten. Na szerintem erre kevés esély van, de nekünk bejött. :) Csak el kell kezdeni beszélgetni ott, viszont sok a buta ember, meg hát akivel nem vagytok 1 hullámhosszon...
2013. jan. 16. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:
A páromat interneten ismertem meg :)
2013. jan. 16. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:

én egy nagyon jó barátnõmet interneten ismertem meg... nem akarunk egymástól semmit de rengeteget beszélünk és szinte mindent tudunk a másikról...

19/f

2013. jan. 20. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az ilyet...
2013. jan. 20. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!