Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik nőnek van a legjobb...

Melyik nőnek van a legjobb alakja?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ja és csak az alakot kérdezem, nem arcra(báár a legtöbb képen nincs is arc)

2013. jan. 18. 20:56
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
85%
2. képen szereplők a legjobbak, de nekem az 1. is tetszik. A többi borzasztóan sovány.
2013. jan. 18. 21:11
 32/53 anonim ***** válasza:
33%
nekem ez az utolsó kettő amit 28-as és 29-es linkelt nem jön be, nekem a vékony, kicsit sportos lányok tetszenek:)
2013. jan. 18. 21:11
 33/53 anonim válasza:
100%

[link]

nekem csaj létemre még ez is tetszik.

2013. jan. 18. 21:14
 34/53 anonim ***** válasza:
46%

De, ezek a végletek. A többség valahol a kettő között van, de még nem is lenne baj, ha nem két kiválasztott csoportról kéne eldönteni, hogy melyik a LEGjobb. Ugyanis egyik sem a LEGjobb, mert rengeteg más alkat van még. Itt meg kettő közül kell választani, tehát a helyes kérdés az lett volna, hogy melyik a jobb a kettő közül.

Nekem egyik sem jön be speciel. Izmosnak bőven nem nevezném az utóbbiakat, rettentő vékonyak, de még nem anorexiásak. Elképzelhető, hogy sportolnak, de nem ezt hívják sportosnak. Izmosnak meg pláne nem. Azt meg nem értem, honnan szedted azt a marhaságot, hogy aki ennél izmosabb, annak már hatalmas műmelle van...

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 18. 21:19
 35/53 A kérdező kommentje:
Bocs, de akkor már ez véglet, mert ezek férfi hormont szednek.
2013. jan. 18. 21:21
 36/53 anonim válasza:
0%
ne hülyéskedj már, ilyenre én is ki tudom gyúrni magam férfihormon nélkül. nem köll előítéletesnek lenni. nézd meg az atléta nőket, különösen a futókat, nekem pl nagyon tetszik az az alak.
2013. jan. 18. 21:24
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Szednek a tudodki szed, hol élsz te? És úgy mégis, honnan veszed ezeket az ostobaságokat?
2013. jan. 18. 21:24
 38/53 A kérdező kommentje:
Figyelj. Feltettem egy kérdést. Lehet hogy ha oda írom hogy "ezek közül", akkor jobb lett volna, de azt hittem hogy egyértelmű, mivel linkeltem képeket. Ha nem linkelek, akkor jöhettek volna a képek, hogy kinek mi tetszik. Engem ezek érdekeltek. Amikor valaki ki rak egy vékony csajt, mindig jönnek a válaszok, hogy "nincsenek idomai", "az a jó ha van mit fogni". Ha valaki egy teltebb nőt tesz be, akkor "dagadt, semmi izom nincs rajta". Ha izmos a csajt linkel, akkor"az izom nem nőies". Direkt olyanokat kerestem akik a vékony fajta izmosak, mert én nekem ez a célom. Mellet nem tudok növeszteni, pedig nyilván szebb ha valaki izmos, vékony és nagy a melle, de mivel erre nincs esélyem, őket tettem be. A kérdést csakis kíváncsiságból írtam, hogy ezek közül melyik tetszik jobban az embereknek.
2013. jan. 18. 21:32
 39/53 anonim válasza:
80%
onnan szedi, hogy sajnos a testépítésről senkinek se a jó alak jut eszébe, hanem a szteroidok. néha elég korlátoltak az emberek ezzel kapcsolatban... :(
2013. jan. 18. 21:33
 40/53 anonim ***** válasza:

Nekem egyik sem tetszik igazán, főleg az utolsó nem. Leginkább a negyedik, de ő is elég vékony. Lány létemre én az izmosabb, sportos csajokat tartom jó alakúnak.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 18. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!