Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb utalások a szexre ami nem közönséges, hogy lehet egy pasit a leghatékonyabban feltüzelni?
ha csak az adott 2 ember fogja érteni, akkor mi mégis hogy mondjunk most erre bármit is? :D
Amúgy lehet az bármi... akár egy kijelentés, hogy hideg van, vagy tudom is én :D
De írhatnál neki akármit is, akár mocskos dolgokat is, ha már elmúlt 12 akkor nem fogja megmutatni a haverjainak, ha kicsit is értelmes. Ha meg tényleg attól tartasz, hogy megmutatja másnak, eleve el se küld, meg le se feküdj vele
Nem vagyunk gyerekek ,csak azért ő eléggé gyerekes tud lenni . Hát amúgy nagyon remélem,hogy nem mutatná meg ,csak hát sosem lehet tudni .
Na jó akkor tanácsok arra ,hogy mitől nem tud már ellenállni egy férfi ? Bár ez is egyedi dolog ,de esetleg pár tanács ...
Hát azt hiszem ,hogy ha majd legközelebb ír valami "konkrétat" , akkor majd finoman csűröm-csavarom , talán jobb ha nem teszem ki magam kellemetlenségnek .
Nem könnyű nőnek lenni , ha nem akarja a szexet akkor prűd, ha igen akkor meg kúrva , erre varjon gombot az ember .
Akkor meg is válaszoltad a kérdésed.
Itt az sms: Szia. Nem tudom mit is írjak. Nem könnyű nőnek lenni , ha nem akarja a szexet akkor prűd, ha igen akkor meg kúrva , erre varjon gombot az ember .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!