Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizennégy évesen részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizennégy évesen részegen összefeküdni legjobb haverral? Mi lesz az országgal, könyörgöm?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyennel van tele az oldal, minden tknyos ilyen ökörségeket csinál?
2013. jan. 18. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondasz valamit...
2013. jan. 18. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki, de sajnos elég sokan

Velem ilyen tuti nem fordulna elő

2013. jan. 18. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért remélem, hogy ezeknek fele csak vicc, és például fogadásból vagy ilyesmi miatt írnak ilyeneket.
2013. jan. 18. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
ő dolguk, legalább a gyógyszertárakban kelendő cikk a 72 órás és nem 500 ft :D
2013. jan. 21. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy 15 leszek 2 hónap múlva, szűz vagyok, és még nem rúgtam be. Szép dolog az általánosítás.
2013. dec. 20. 09:27
 6/7 anonim válasza:
14 vagyok es soha nem csinalok ilyet:) Baratimmal neha probalgatjuk a szeszes italokat, szueink vodkajabol iszunk egy kicsit de nem rugunk be :))) Az ilyennel szerintem semmi baj nincs :D Amugy nekem is tobb osztalytarsam dicsekszik hogy meghuzta a legjobb lanybaratjat:D
2016. máj. 17. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100 évvel ezelőtt meg már szültek ilyen korban min. két gyereket, ehhez képest nem durva. És amúgy sem ez az átlag most sem.
2016. máj. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!