Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnem tudni, hogy mit...

Szeretnem tudni, hogy mit gondoltok milyen vagyok? Kep is van

Figyelt kérdés

Az alakomrol ,az arcomrol es csak oszinten :D [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 16. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi nem vagy kövér, a többiek csak kapva kaptak az alkalmon, hogy kritizálhatnak valakit. Így működnek az emberek, akik nincsenek magukkal megelégedve. Többet szerintem ne csinálj ilyet, mert mindenki csak fikázni fog, mert ki vannak éhezve rá, hogy a saját elégedetlenségeiket másokra vetítsék, különösen ha ezt névtelenül és főleg arctalanul tehetik.
2013. jan. 16. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Van rajtad mit lefaragni, picit fogyhatnál. A futás -többek között- ingyen van, és nagyon jó alakformáló.

Amid nagyon szép és -továbbra is- hangsúlyozd a szemed!! Szép nagy szemed van, a színe is szép! Szerencsés vagy! Mindig legyen rajtad szempillaspirál. Nem javaslom hogy napközbe ilyen erősen fesd magad mint a képeken.. de bizonyára ezek bulifotók. Szerintem a visszafogott, natúr, halvány színek sokkal mutatósabbak a lányokon mint az erős, feltűnő színek. Az kicsit közönségessé teszi a viselőjét. Legyél természetes.

Ami nagyon nem tetszik rajtad az a hajad. Szerintem nem passzol a bőrszínedhez. Festett fekete haj... jaj. Van akinek jól áll, de neked szerintem nem. Ami neked jól állna egy világos barna vagy csoki barna haj, minél természetesebb hatást keltve. Ne ordítson róla hogy festve van!

Az öltözködéseddel kapcsolatban egyetértek az előttem szólókkal. Kilátszó melltartópánt gáz... Az alakodnak megfelelő ruhákat próbálj választani. Nézd meg a neten hogy milyen ruhákat ajánlanak az erősebb, formás, duci nőknek.

2013. jan. 16. 09:17
 13/15 anonim ***** válasza:

fogynod kéne és felesleges ennyi smink

meg tényleg nem kéne ennyi kép főleg ha magadat fényképezgeted

2013. jan. 16. 10:41
 14/15 anonim ***** válasza:

arca szép vagy. jól áll a frufru

[link]

a műkörmöd gáz

[link]

ez aranyos

[link]

szokj le a tükörben fotózkodásról, s fogyj le. nem látszol olyan lánynak, aki nincs megelégedve magával; ez jó dolog, de mondom, fogyj le.

2013. jan. 16. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
felállt rád :D
2013. jan. 16. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!