Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnem tudni, hogy mit...

Szeretnem tudni, hogy mit gondoltok milyen vagyok? Kep is van

Figyelt kérdés

Az alakomrol ,az arcomrol es csak oszinten :D [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 16. 00:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%

az alakod nekem jó, de 5 kiló mínusszal lehet még jobb lenne

az arcoddal sincs gond, de zöld és kék szemű lány nálam nem jöhet számításba

rakj egy barna kontaktlencsét, kicsit vágasd le a hajad és festesd egy színűre (fekete vagy barna), dobj le 3-5 kilót és jöhetsz

az utolsó előtti képen a melletted lévő csajszi majdnem pont jó lenne, de ő is tegyen be egy barna kontaktlencsét és fesse be a haját sötétbarnára, úgy ő is jöhet

2013. jan. 16. 00:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért teszed fel ide ennyiszer magad... ennyire nulla az önbizalmad, esetleg szeretnéd tovább rombolni?

Kezdem a jókkal: Szép a szemed formája, színe, a szád, bőröd is szépnek tűnik a képeken. Ennyi.

A rosszak: eléggé pocok fejed van, látszik hogy el vagy hízva, nem igazán törődsz az alakoddal, magaddal, és ezen a szexi ruhák sem segítenek... sőt, kiemelik a hibákat. Az utolsó képen már az jut eszembe hogy mindjárt szakad szét rajtad az a farmerszoknya vagy mifene az. A műkarmok meg különösen rondák. A hajad is pont úgy van belőve mindenhol hogy kiemelje a duci arcodat. Ez cseppet sem előnyös neked. A ruha alól kilógó melltartó meg különösen igénytelen, közönséges hatású. Nem ártana először is lefogyni, sokkal szebb lennél.

2013. jan. 16. 00:19
 3/15 agi91babe ***** válasza:
94%
Átlagos. Picit sportolhatnál hogy formásabb legyél,és a bőröd zsírosnak tűnik, ami gyaníthatóan az egészségtelen táplálkozás miatt van. Kevesebb finomított liszt és cukor, több zöldség és víz csodákat tenne. :)Az arcod szép egyébként, azért kéne a többire is jobban figyelni. Ez a Te tested, még le kell élned benne egy életet. Így elég esélyes leszel 10 éven belül visszérre, cukorbetegségre. inzulinrezisztenciára és különböző szív és-érrendszeri betegségekre.
2013. jan. 16. 00:25
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Jól látom, hogy az utolsó képen egy biztosítótű fogja össze rajtad a szoknyát?! Szerintem 10-15 kiló fölösleg simán van rajtad. Ha szeretnél jól kinézni, akkor ideje elkezdened sportolni. Ezek a ruhák tényleg csak a hátrányaidat emelik ki. A smink meg nagyon sok és nagyon amatőr. Az nem néz ki jól, ha körbe a szemeiden van 10 kiló fekete festék, meg a szádon egy vájling rúzs. Menj el egy kozmetikushoz és kérj tanácsot, mert ez így nagyon gáz...bocsi... amúgy szép lennél...
2013. jan. 16. 00:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az elálló kisujj a müanyag poháron gáz.Nem elegáns szokj le róla.A többi hozzászólónak igaza van ,legyél igényesebb magaddal szemben,de ne próbálj valamiféle divatlapokból kinézegetett botsáskákat utánozni Amugy meg frankó csaj lehetsz mert volt merszed megkérdezni a véleményünket ami viszont sokra ráférne rajtad kivül is.
2013. jan. 16. 01:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztostű? :O Ójaj. Szerintem legfőképp a stílusoddal van gond. Felejtsd el a műkörmöt, az egyenesen borzasztó, meg ez a "szemcerkával körberajzolom/bekarikázom a szemem" se túl esztétikus. Az a miniszoknya menjen, de ne tégy másképp az utolsó előtti képen látható szettel sem. Oldalra fésült frufruval szerintem jobban néznél ki, de az első képen se rossz a hajad szerintem. Mindenesetre én egy egyszínű sötétbarna, vagy fekete hajat tudnék elképzelni neked. Ha ezeket, meg amiket a többiek tanácsoltak, megfogadod, sokkal jobb lesz az összkép :)
2013. jan. 16. 01:27
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
szerintem kövér vagy nagyon
2013. jan. 16. 02:27
 8/15 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagy nagyon kövér,csak nagyon nem passszol az alakodhoz a ruha.

az első képen a legjobb a hajad.:)

a sminknél szerintem rajzold át a szemoldokod,a szemed helyett.

szemüveg jol allna amugy

2013. jan. 16. 05:48
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem egyrészt iszonyú gáz, hogy

1. Telepakolod a fórumot a képeiddel

2. Tükörből, saját magad által készített "képeket" (fényképnek semmiképpen sem nevezném!!) teszel fel, amin nevetségesen és közönségesen pózolsz, ráadásul a kép is úgy készült, hogy még lehetőleg torzítson is (nagylátószög, felülről, szerinted "előnyös" pozícióra koncentrálva...) - és így várnál választ??????

Amúgy szerintem átlagos vagy, és valóban fogyhatnál kicsit.

De ami a lényeg: csináltass normális képeket magadról!!!!!

2013. jan. 16. 06:22
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Keress valami sportot és kezdj el mozogni, és fogyni. Ledobod a hájréteget és jó csaj leszel. Ja, és a föntebb már megfogalmazott sminkelési és öltözködési tanácsokat megfogadnám. Sok sikert.
2013. jan. 16. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!