Ezt a tetoválást szeretném magamra varratni, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
szeptemberben szeretném az alkaromra tetováltatni ezt a logót,mit gondoltok ?
elsősorban csajok véleménye érdekelne :D
2012. aug. 31. 09:38
1/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Semmi igényesség nincs benne!Bocsika :)
2/11 anonim válasza:
Amennyi látszik belőle, nem jön be.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ne csináld.
Egyáltalán milyen logó ez?
6/11 A kérdező kommentje:
alpinestar logó,crossozok és elég sok felszerelésem ilyen márka,ezért gondoltam,h bejátszom :D
2012. aug. 31. 09:56
7/11 anonim válasza:
Mi a jó abban, hogy ráböksz valamire és azt mondod, hogy ez kell?! A tetoválásnak olyan dolognak kellene lennie, aminek valamilyen személyes tartalma, jelentése is van.
9/11 anonim válasza:
akkor lesz igazi a tetko, ha nem jössz megkérdezni, hogy mit szoltok hozzá...évekig kerestem, és egyszer megláttam, tudtam, hogy nekem szánta ezt az ég...mentem és varrattam magamra mindenki nélkül...annyiban segitett a tetkós, hogy hova varrassam...volt egy ötletem, elvetettem, aztán kitaláltuk közösen........ja meg a betütipusban:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!