Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről az elméletről? Nektek végül milyen párotok lett a ideálhoz képest?
Sokan jönnek azzal, hogy az ideál az egy olyan dolog, hogy mindenkinek van, de szinte tuti, hogy nem olyan külsejű vagy jellemű lesz a párod.
Például nekem mindig a törékeny, pici, alacsony, vékony lányok jöttek be, vonzottak, de sokan mondják, hogy nagy eséllyel épp egy nagydarab, testes lányan fogom megtalálni majd a párom. Ami érdekes lenne, mert én nem vagyok egy magas, nagydarab srác, inkább illenék testileg egy vékony, alacsony lányhoz. Meg persze ők vonzanak testileg, tudom magamról.
Nyilvánvaló hogy minden férfi plázacicákról álmodozik akik a szexuális szolgáltatásokon kívül mosnának,föznének,takarítanának és emellett ugye normálisak lennének,szeretnék a párjukat,nem csalnák meg stb
Namármost ilyen nincs ezért egyre jobban lejjebb adják a mércét és a végén egy 200 kg-os bulldozert fognak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!