Hajfestés témában szeretném a véleményeteket kérni. Ti mit gondoltok erről? (újságcikkhez kell a vélemény)
Cikket fogok írni ebben a témában, úgyhogy kérlek válaszoljatok :)Természetesen névtelenül fogom megírni, összesítve a véleményt.
Nos, a mait kor legnagyobb hajdivata nem is a festés, hanem a szőkítés... ti mit gondoltok erről? Szerintetek nagyjából mennyi ideig marad a szőke haj a divat? Ti követitek az aktuális hajdivat-irányzatot? Mit tudtok a szőkítés lehetséges, hajra gyakorolt mellékhatásairól? Ha szőkítettetek milyen színről, mennyi idő alatt, mennyire szőkére, és miért/kiért? :D Azt hiszem egyelőre ennyi, ha eszembe jut még valami, majd beírom még :D
1. eset:
A szép egészséges hajam amikor még "szűz" volt, festés, vasalás...ügyileg..Befestettem szőke XXL Color-al. Felül narancssárga, alul citromsárga lett. Akkor rájöttem, h a világos árnyalat nem áll jól. A hajam állaga száraz, dúrva tapintású, szénakazal lett. 3 nap múlva(h ugye kicsit bezsírosodjon a hajam) mentem a fodrászhoz csokira befestetni.
2. eset:
Amikor feketére volt festve a hajam. Azt ugye egy idő után meguntam..mentem a fodrászhoz, aki azt mondta inkább ne blansoljuk az egészet csak melírokat. Na az szerencsére szőkére sikerült, nem pedig citromsárgára. Az állaga elvékonyodott lett és úgy nyúlt a fésülésnél mint a rágógumi.
3. eset:
Megint fekete voltam és megint meguntam szal go fodrász, megint blansolás, de most az egész le lett, és csibesárgra sikeredett azt ugye átfestettük csokira. A hajam tapintásáról ne is beszéljünk..
Azóta voltam már vörös, de azt a színt nagyon hamar kidobta a hajam(szerencsére). És most már kb. 1 éve barna vok, de soha a büdös életben semmilyen más színre nem fogom festetni az tuti.
A hajam kezd egyre egészségesebb és dúsabb lenni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!