A képek alapján mit gondoltok milyen színű haj lehet, ilyenre szeretném festeni, de nem tudom milyennel fessem, egyáltalán illene hozzám?
Figyelt kérdés
Fehér a bőröm, zöldeskék a szemem. Az eredeti hajszínem középbarna, egy kicsivel sötétebb talán, mint a közép, majdnem 2 éve volt utoljára festve a hajam, legutolsónak világosbarnára volt, amitől középbarna lett, csak,hogy kapjon egy kis fényt. Elérhetem az ilyen színt szerintetek?
Milyen szín lehet ez?
Aranybarnára tippelek, de ha közép aranybarnával festeném abból szerintem sötétbarna lenne, már van tapasztalatom. Fodrászhoz nem megyek, mert ahol én élek ott nagyon drága az ilyen.
2012. márc. 11. 06:14
1/3 anonim válasza:
mogyoró vagy gesztenye barna.Szép szín!
2/3 anonim válasza:
Ez középszőke árnyalat és melírozva van. Ahhoz hogy ilyen legyen, kell egy wellaton 9.1 es hajfesték, igaz hogy szőke, de a középbarna hajon pont ilyen lesz. Legalábbis nekem ilyesmi volt.
3/3 anonim válasza:
perect mousse,praline. próbáld ki!
100%ig ilyen lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!