Hány kilót kéne felszednem?
Figyelt kérdés
171 cm magas vagyok és 48 kiló körül lehetek. Nem vagyok csontos csak nagyon vékony. 14 éves vagyok. Akit érdekel írjon privit. !2012. dec. 31. 18:05
1/8 anonim válasza:
Ha nem vagy csontos, minek akarsz hízni? Inkább formáld az alakod:)
3/8 A kérdező kommentje:
es hogy kene formalnom???leginkabb csipore kene de Nem tom hogy
2012. dec. 31. 20:07
4/8 anonim válasza:
171 centihez mindenhogyan nagyon kevés a 48 kiló!!!
5/8 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz szerintem legalább plusz 20 kiló kéne.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor én már nagyon hájas lennék plusz 20 kilóval :O Van mellem meg vállam sehol se látszik ki csont, se bordák meg ilyenek. Tele lennék hurkákkal. DE azt mondom most hogy úgy "tavaly" tavasszal méreckedtem utoljára.
2013. jan. 2. 08:49
7/8 anonim válasza:
Hogy lennél már nagyon hájas? 48+20 az még mindig nincs 70 kiló se, ami pedig nem sok, főleg a magasságodhoz.
8/8 A kérdező kommentje:
va combom igaz vékony, de van rajta zsír, csak nagyon könnyűek a csontjaim (többször is eltört már a kezem) és mondjuk az a húsz kilóból mindkét lábamra menne mondjuk 3-3 kiló minimum, aztán az meg nem jó...
2013. jan. 2. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!