Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok smink...

Szerintetek ez sok smink lenne egy 14 évesnek?

Figyelt kérdés

Holnap házibuliba megyek és bár a csilivili cuccok és a tonnás smink nem az én világom, gondoltam egy kevés sminket azért rakhatnék magamra, ha már nem lesz csicsás ruhâm stb.

Ezekre gondoltam: -barna szemceruza

-felülre a szempilláim tövébe egy csillagászatian vékony, kis láthatatlan fekete tusvonal

-ajakápoló

-plusz még talán szempillaspirál

Szerintetek ez sok, r*bancos? Alapjában véve én vagyok 'Az a lány aki nem sminkeli magát nyolcadikban és ez gáz!' Szóval a lényeg, hogy hétköznapokra csak barna szemceruzát és ajakápolót használok. Be merjem ezt most vállalni?

2012. dec. 30. 23:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Rocker vagy ? :D Nem feltétlenül függ össze a zenei ízlés az öltözködéssel.Őket kéne inkább fikáznod a neonfényű ruhákért meg a nagy szemüvegért :D
2013. jan. 4. 20:49
 22/31 A kérdező kommentje:
Az:D De én ezzel már 8-9 éves korom óta tudom. Nem divatból csinálom. Egyébként nem vagyok csupa feketében. De sok stíkusjegy utal erre. Szürkét, lilát, kéket és ilyesmiket hordok szóval. Még ma is csúfolnak ezzel de már nem zavar. Igazából volt egy elég durva pink- fekete korszakom :D jajj istenem. Szörnyen néztem ki xd de az is én voltam. :)
2013. jan. 4. 22:09
 23/31 A kérdező kommentje:
*ezt
2013. jan. 4. 22:10
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, én úgy vagyok vele, hogy nem kell szégyellnem, hogy SP meg Fluor helyett Zeppelint és az AC/DC-t preferálom. :D
2013. jan. 4. 22:16
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem baj,lehet ízlésesen is rockernek kinézni,nem kell tetőtől talpig feketében,sokkal jobb ha van benne egy kis színes,meg ha inkább a stílusjegyek utalnak erre.

Azt meg ne hagyd,hogy az sp fluor rajongók szóljanak meg Téged,meg le nézzenek,üssed-vágjad őket,had hulljon a férgese! :D :D

2013. jan. 6. 01:07
 26/31 A kérdező kommentje:
Az a bevált módszer, hogy nem figyelek rájuk :D A zenei téren még egyvalki van aki gyenge pontom, õ miatta is kapom az osztogatást rendesen, mert szinte senki sem kedveli de én akkor is imádni fogom! :))
2013. jan. 6. 14:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Ki az ? :D Ha Őt szidják és nagyon szereted,akkor nem elég csak nem figyelni rájuk :D
2013. jan. 6. 21:46
 28/31 A kérdező kommentje:
Inkább leírom privátban, de már látom elõre a reakciót. :)
2013. jan. 6. 23:01
 29/31 anonim ***** válasza:
Hát igen..:D
2013. jan. 6. 23:23
 30/31 anonim ***** válasza:
Helló, üdv, itt Rokonlélek, nem bírják, hogy nem bírom a Turmixzenét meg hogy utálom a pinket :P És nagyon érdekel engem is, hogy ki az a személy, akinek nem bírod a stítusát. Mellesleg gratulálok, hogy kiállsz magadért! :)
2013. jan. 8. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!