Szerintetek ez nem sok smink egy 13 évesnek?
ez az összes eggyüt:
Egyáltalán nem, nekem is ennyi van, talán kicsit több, pedig én is 13 vagyok.
L/13
hát szerintem igen
ennyire ronda vagy, hogy ennyi smink kell???
nem vagyok sokkal idősebb (15), de 1 szemceruzám és 1 szempillaspirálom van (nem azért mert nincsen pénzünk, csak tök fölöslegesnek tartom, hogy ennyi szart magamra kenjek)
húúúúúúú hát szerintem egy 13 évesnek ez nagyon sok smink
Lány/14
ja és nekem kb ennek a fele van szóval mindenből egy max 2 van szóval 2 szempillasőriál egy kisebb szemfesték (lilla,kék,kékeslila,sötétbarna,világosabb,és világoskék színben) 1 rúzs 1 szájfény,1 alapoó nekem ez bőven elég
igaz én is festem magam de csakis ünnepekkor meg néha othon csak úgy ni de szerintem inkáb ilyen korban ha pattanásos vagy használj börradírt és emmi mást mert ez mind káros ha én is megtudom állni hogy 1 hónapban max 2 szer fessem ki magam akkor te is megtudod álni
Nekem van egy zöld, rózsaszín és egy bézs szemhéjfestékem, a bézs teljesen széttört, azt is szoktam púdernek használni, van egy szájfényem, amit egy magazinhoz kaptam, egy másikat szintén, van három labellóm (ebből kettőt a nővéremtől vettem el) és egy kontúrceruzám, amit anyukámtól nyúltam le. A szempillaspirált pedig a nővéremtől szoktam elcsenni szintén.
14/L
Anyukám úgysem szereti, ha sminkelem magam, csak ritkán szoktam, meg otthon a tükör előtt, amit le is mosok. :)
És hetedikes korodra mik azok a tevékenységek, amikhez ennyi smink kell? Erre kíváncsi lennék.
(14/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!