Szerintetek ez nem sok smink egy 13 évesnek?
ez az összes eggyüt:
Nekem is van egy csomó sminkes cuccom.De azokat inkább bulikba használom. De akkor is csak azokat amik kellenek egy fekete füstös sminkhez.
Hétköznapokra : alapozó, szemhéjtus,szemceruza,spirál meg egy kis bronzosító pirosító, hogy jobb színem legyen.
Illetve bőrhibákra korrektor.:)
15/Ł
Majd 18 évesen meg olyan ráncosok lesztek az "ikertesóddal", mint egy 30 éves. Kicsit olvass utána miből készül az a rengeteg "szemét" amit magadra kensz. Jó én tudom, hogy smink nélkül nem lehet élni (szerintem lehet), de azért túlzásokba sem kéne esni. De ha neked mindegy, hogy tönkreteszed a bőröd akkor sminkelj nyugodtan 13 éves létedre.
Olvass utána miket pakolsz magadra.
Sziia!
Én is 13 éves vagyok és nekem van 2 szemceruzám 2 féle szemhéjpúderem az egyikben 3 szín van:kék,rózsaszín,barna és egy kékes árnyalatokból álló ami 4 részes.<-ezeket ritkán használom. és van egy púderem amit csak pattanásokra használok. Ritkán sminkelek inkább akkor húzom ki a szememet ha a hajam kicsit zsírosabb és inkább a szemere szeretném vonzani a tekintet.:D Én inkább az essence termékeket ajánlom esetleg az avonosokat.A mostani avonban is 2 végű szemszeruza csak 550Ft.
13/L
Szerintem ez hozzátartozik a nővé váláshoz. :) Még ha nem is a legjobb kozmetikumok, de jó nézni ilyen nagy kupacban, nem? :) Meg ha nincs állandóan használva, és szépen van felrakva, korotokhoz méltóan, szerintem nem gáz.
Bár akik írták korodbeliek, hogy 1-1 van mindenből, az tényleg bőven elég.
Én 25 vagyok, de én is ebben a korban mindent kipróbáltam, bár többnyire itthon. :)))
Ennyi idősen csak a korrektort használtam, az miss sporty volt. Vagy hogy írják, azóta is megvan, csak már évek óta nem használom. xD Ereklye. :D
A középiskola alatt kezdtem gyűjtögetni, de még ott sem sminkeltem magam. A fősuli alatt viszont alapkellék lett, most kisbabámmal vagyok itthon, de nincs nap, hogy ne sminkelném ki magam, enélkül még sétálni sem indulok el a babámmal. :D
Szerintem próbálkozzatok nyugodtan, de csak ízlésesen!
Én avonos dolgokat használok, azok bátran ajánlom nektek is. Árban is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!