Nem sok 1 kicsit ennyi smink egy 14 évesnek?
Figyelt kérdés
Alapozó, púder, barnítópúder, pirosító, szemhéjpúder, szempillaspirál, szájfény.2009. szept. 10. 06:07
1/22 anonim válasza:
Ha alkalomra készül, akkor nem. De ha napi szinten, akkor de, nagyon sok, és FÖLÖSLEGES!
2/22 anonim válasza:
14 évesen?! Dehogynem! Nincs a lánynak kisebbségi komplexusa? (Ilyen korban nem ritka...) Valahol azt olvastam: egy nő sosem a férfinak, hanem a másik nőnek (értsd: másik nő "ellen") sminkel. Na, ebben lehet valami...
3/22 anonim válasza:
a barnitópúderrel meg a pirositóval szörnyen nézhet ki...
4/22 anonim válasza:
Véleményem szerint minden nőnek sok ennyi festék, nem is értem miért akarják a természetes vonásaikat elfedni ennyi vacakkal. Szerencsére a párom csak szemfestéket és rúzst használ.
5/22 anonim válasza:
Ez nem smink hanem vakolat... Nagyon sok.
6/22 anonim válasza:
legalább 20 éves fejet csinál neki. minek alapozó??? ilyen korban még pattanás sincsen. pirosítót meg érett nőkre kennek, meg az öregasszonyok. egy 14 évesnek fiatal, rugalmas bőre van, minek arra ennyi vacak???
7/22 anonim válasza:
Na azért ilyen korban van pattanás!
Nekem mindegy mit kensz magadra.Ha neked úgy jó,ámen.
8/22 anonim válasza:
Hát szerintem hétköznapra sok. Nekem van egy osztálytársam aki 7 ikesek vagyunk. Aki ugyanígy sminkeli magát. A tanárok hiába veszekednek rá,hogy ne sminkelje magát...
olyan ráncos lesz,hogy...
9/22 anonim válasza:
Utolsó vok. Na ezt jól leírtam. xd
bocs: Nekem van egy osztálytársam aki így festi magát és hetedikesek vagyunk. Na igy jó:)
10/22 anonim válasza:
én is rohadt igényes vagyok magamra(minden nap hajatvasalok,sminkelek,mint egy tipikus plázacicca:$)de szerintem alapozó,szemhéjpúder,szempillaspirál és a szájfény elég lenne.Szerintem..Az alapozó kell mer elégcsúnyák a pattanások,megúgy alapból olyan szép lesz tőle azarcunk.a púder csak szárítja az arcot,felesleges.a smink tartóssága miatt szokták csak használni,de én a helyedbe inkább sminkfixálót használnék.a barnítópúder meg minek?h az arcod 2szer barnább legyen mint amugy a tested?:S menj el szolizni inkább..pirosítóbol egy nagyonkevés(rózsazsín vagy barackszín semikép nem piros) az oké,persze csak az arcod annak a részére,ami amikor ha nevetsz olyan lesz mint "2alma:D" és csak egy kis fektetett csík alakba vagy kör alakba.a jó szemhéjpúder meg teljesen kiemeli a szemed és az pedig nagyon szép.szempillaspirál szintén kiemeli a szemed,de azért ha napi szinten használsz(mint én) használj rá ricinus olajat is miután lemostad a sminket,mert ez ápolja.a szájfény meg ha összhangba van a szemhéjpúdereddel teljesenjó.(alap hogyha a szemed emeled ki akkor sima átlátszó szájfény kerüljön fel,és ugyanez fordítva,bár egy 14évesnek natúrnak kéne legyen bulin kívűl a sminkje szerintem..)használj a szádra átlátszó,csillámos,vagy rózsaszín szájfényt,a szemedre meg a föld színeit+kék,rózsaszín.buliba meg ha jól áll fekete.szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!