Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem sok 1 kicsit ennyi smink...

Nem sok 1 kicsit ennyi smink egy 14 évesnek?

Figyelt kérdés
Alapozó, púder, barnítópúder, pirosító, szemhéjpúder, szempillaspirál, szájfény.
2009. szept. 10. 06:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
99%
Aki igényes magára,és 10 év múlva nem akar vénasszonynak kinézni,az nem ken ennyi vacakot magára.Ezek a szerek mind vegyszerek,és ártanak a bőrnek és a szemnek is.Egy fiatal lány pedig úgy szép,ha természetes.
2009. szept. 10. 11:01
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
szerintem az alapozó majdnem mindenkin ronda. ha nem jó minőségű és hozzértéssel van felkenve, akkor iszonyatosan röhejes. főleg mikor virít alatta a sok pattanás, hisz összecsomósodik a pattanások felszínén, látni azt a rengeteg festéket. ráadásul hajnál, füleknél, nyakon virít a határ a bőr és alapozó között. nem hiába sminkelik az amerikai sztárokat több, mint 1 óráig profi sminkesek. ráadásul az alapozó vegyszer, belekerül a pattanásba és csak rosszabb lesz(anyukám bőrgyógyász, hallottam és láttam is sok ilyen esetet). szerintem groteszk látvány, mikor egy 14 éves testhez, öltözethez valaki 25 éves nőnek sminkeli magát.
2009. szept. 10. 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Ez még egy felnőtt nőnek is sok lenne:D alapozó, púder, barnítópúder? Basszus:DDD
2009. szept. 10. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt komolyan kérdezed?:OO

Én adok magamra,szeretek jól kinézni és ezért teszek is.DE nem így,mert ezzel azt érném el h 20-25évesen úgy néznék ki mint egy 45-50éves nő:( Másrészt a fiúk sem szeretik a vakolatot:D

A smink arra való,hogy elfedd aprócska hibáidat és kiemeld a szépet.Ennek a megvalósítása nem igényel ennyi cuccot!Én még sosem hallottam barnítópúderről,meg olyanról sem h alapozót+pirosítót+púdert hétköznapra együtt használnak.Minek azt?

Szerintem ez a smink még alkalmakra is sok!A napi smink akkor jó,ha nem feltűnő(értsd úgy h nem szúrom ki 5-6méterről h na az a csaj ki van sminkelve)

Én sminkelem magam,de pl.: suliba csak spirál(spirál az a részem,szeretem ha kifestem a pilláim:D) és szájfény.Ez nem vakolat és nem sok:D

Szerintem ha sminkelni is akarod magad maradj a spirálnál és a szájfénynél.

Igaz,ilyen korban már vannak pattik,de nem éri meg h azért h halványítsd ennyi cuccot kensz magadra.Ezzel mind eltömíted a pórusaidat,pedig fontos,hogy levegőzzön a bőr!

14/L

2009. szept. 10. 15:05
 15/22 A kérdező kommentje:

Barnítópúdert nem kell az egész arcra kenni... :'DD Csak árnyékolás, az arc 2 vonalában, és az orr mellett.

Különben nagyon csúnya a bőröm, tiszta sötét színű szeplő, pattanásaim nincsenek.. Púder nélkül fénylik az arcom.. :S

2009. szept. 10. 16:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nemj linkelsz egy képet magadról ahol igy vagy kisminkelve?Lehet jól áll,az is lehet h.nem azt igy nem lehet megmondani
2009. szept. 10. 16:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sok tényleg... csak rontassz a helyzeten ennyi sminkkel. Más is szeplős, nem kell azt eltakarnod, és 14 évesen tényleg felesleges a smink, még később is.
2009. szept. 10. 19:33
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

jajj hidd el tisztábavagyok vele,hogy hova kell kenni a barnítópúdert,de egy hiporeklám style csajon akkor se álljól,főleg nem alapozó és púder mellett ráadásul egy 14évesen;)

ezért írtam h menj szoliba inkább és elfelejtheted a barnítópúdert.

2009. szept. 11. 12:39
 19/22 A kérdező kommentje:
utolsó: hányszor írjam le, hogy az arcomat ÁRNYÉKOLOM vele? Duci arcom van, ezért ettől vékonyabbnak tűnik.. Szolit köszi, kihagyom, van színem, az arcomnak is.. És jaaaaj nem hiszem el, hogy tudod, mert akkor nem írnál ilyet :DDD
2009. szept. 11. 16:19
 20/22 anonim válasza:
100%
Szia,én 15 vagyok,és szerintem is sok napi alkalomra ez a smink.Szerintem elég lenne a púder,szemhéjpúder és a szempillaspirál.Ettől sokkal természeretesebb az arcod és nem is öregít.
2009. szept. 12. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!