Nem sok 1 kicsit ennyi smink egy 14 évesnek?
Ezt komolyan kérdezed?:OO
Én adok magamra,szeretek jól kinézni és ezért teszek is.DE nem így,mert ezzel azt érném el h 20-25évesen úgy néznék ki mint egy 45-50éves nő:( Másrészt a fiúk sem szeretik a vakolatot:D
A smink arra való,hogy elfedd aprócska hibáidat és kiemeld a szépet.Ennek a megvalósítása nem igényel ennyi cuccot!Én még sosem hallottam barnítópúderről,meg olyanról sem h alapozót+pirosítót+púdert hétköznapra együtt használnak.Minek azt?
Szerintem ez a smink még alkalmakra is sok!A napi smink akkor jó,ha nem feltűnő(értsd úgy h nem szúrom ki 5-6méterről h na az a csaj ki van sminkelve)
Én sminkelem magam,de pl.: suliba csak spirál(spirál az a részem,szeretem ha kifestem a pilláim:D) és szájfény.Ez nem vakolat és nem sok:D
Szerintem ha sminkelni is akarod magad maradj a spirálnál és a szájfénynél.
Igaz,ilyen korban már vannak pattik,de nem éri meg h azért h halványítsd ennyi cuccot kensz magadra.Ezzel mind eltömíted a pórusaidat,pedig fontos,hogy levegőzzön a bőr!
14/L
Barnítópúdert nem kell az egész arcra kenni... :'DD Csak árnyékolás, az arc 2 vonalában, és az orr mellett.
Különben nagyon csúnya a bőröm, tiszta sötét színű szeplő, pattanásaim nincsenek.. Púder nélkül fénylik az arcom.. :S
jajj hidd el tisztábavagyok vele,hogy hova kell kenni a barnítópúdert,de egy hiporeklám style csajon akkor se álljól,főleg nem alapozó és púder mellett ráadásul egy 14évesen;)
ezért írtam h menj szoliba inkább és elfelejtheted a barnítópúdert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!