Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok smink...

Szerintetek ez sok smink lenne egy 14 évesnek?

Figyelt kérdés

Holnap házibuliba megyek és bár a csilivili cuccok és a tonnás smink nem az én világom, gondoltam egy kevés sminket azért rakhatnék magamra, ha már nem lesz csicsás ruhâm stb.

Ezekre gondoltam: -barna szemceruza

-felülre a szempilláim tövébe egy csillagászatian vékony, kis láthatatlan fekete tusvonal

-ajakápoló

-plusz még talán szempillaspirál

Szerintetek ez sok, r*bancos? Alapjában véve én vagyok 'Az a lány aki nem sminkeli magát nyolcadikban és ez gáz!' Szóval a lényeg, hogy hétköznapokra csak barna szemceruzát és ajakápolót használok. Be merjem ezt most vállalni?

2012. dec. 30. 23:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
pont jó szerintem :D
2012. dec. 30. 23:50
 2/31 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :) ment a zöld kéz

Még annyit, hogy ha kifogásoltok valamit, akkor örömmel fogadok bármi tippet arra hogy mit ne. :)

2012. dec. 30. 23:54
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Pont jó szerintem is! :D
2012. dec. 30. 23:58
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vállald be, ez így pont jó lesz.
2012. dec. 30. 23:58
 5/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nektek is mentek a zöld kezek
2012. dec. 31. 00:10
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
De mivel te nem akarsz az a szürke lány lenni, elkezdesz változni. Hajrá:)
2012. dec. 31. 00:16
 7/31 A kérdező kommentje:

Hát igen valahogy úgy :) De azt már eldöntöttem, hogy senkiért és semmiért nem fogok változtatni azok aki vagyok. Persze külsõleg már tervbe van véve pár dolog. '..nem akarsz az a szürke lány lenni..' Ez azért egy kicsit vicces mert a szürke az egyik kedvenc színem. Abban az értelemben, ahogy értetted nem vagyok szürke. Teljesen más vagyok mint a társaim. Talán pont ezzel ilyesztek el sokakat, dehát nincs mit tenni. :D

Neked is ment a hüvelykujjacska :)

2012. dec. 31. 00:26
 8/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tökéletes úgy ahogy van :) Nekem elég nagy a szemhéjam, ezért én már napi szinten használok fekete ceruzát meg spirált. Buliba ez teljesen megfelelő smink, amit írtál. Viszont ha nem érzed jól magad nagyon kifestve, akkor legközelebb ne erőltesd. Jó szórakozást, Boldog Új Évet!
2012. dec. 31. 12:05
 9/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Boldog új évet!

Nem az, hogy nem érzem jól magam benne, mert ez így nekem jó.

Csak a vakolatot nem szeretem.

2012. dec. 31. 13:53
 10/31 anonim ***** válasza:
Miért gáz ha nem sminkeled magad ?
2012. dec. 31. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!