Szerintetek ez sok smink lenne egy 14 évesnek?
Holnap házibuliba megyek és bár a csilivili cuccok és a tonnás smink nem az én világom, gondoltam egy kevés sminket azért rakhatnék magamra, ha már nem lesz csicsás ruhâm stb.
Ezekre gondoltam: -barna szemceruza
-felülre a szempilláim tövébe egy csillagászatian vékony, kis láthatatlan fekete tusvonal
-ajakápoló
-plusz még talán szempillaspirál
Szerintetek ez sok, r*bancos? Alapjában véve én vagyok 'Az a lány aki nem sminkeli magát nyolcadikban és ez gáz!' Szóval a lényeg, hogy hétköznapokra csak barna szemceruzát és ajakápolót használok. Be merjem ezt most vállalni?
Te kur.va vagy előző?
Mi van akkor ha buliba megy?Meg minek kell agyonsminkelnie magát?Ásd el magad!
Angela…Angie
Ha te erõsebben sminkelsz az engem természetesen nem zavar, de végül úgy jött ki, hogy csak barna szemceruza és ajakápoló volt rajtam. :) De inkább ez mint, hogy nekem is olyan harsány erõs vakolatom legyen mint a másik lánynak volt. Borzalmasan nézett ki. Nagyon igénytelenül volt kisminkelve! :/
Angie is ilyen igénytelen ezek szerint :D :D
Igen tudom ez divat :( A nők 90%-a sajnos ilyen,nem merik önmagukat mutatni :( :D
Hát akkor én abba a 10%-ba tartozom :)
Persze aki már egy kicsit is másabb m
Hát akkor én abba a 10%-ba tartozom :)
Persze aki már egy kicsit is másabb mint a többiek azt már egybõl támadják azzal, hogy 'biztos feltûnézi viszketegsége van' pedig ez nem igaz! :)
Ezzel támadnak ? :D
Pont hogy nekik van feltűnési viszketegségük.
Egyrészt. Másrészt meg a zenei ízlésemmel nem szimpatizálnak. Valamiért nagyon nem jön le nekik, hogy nem fogom azt hallgatni ami nekik tetszik. :)
A zenei ízlés meg meghatározza az öltözködésit is. Legalábbis szerintem. Nagyon nem az én világom a neon cuccok, a szilikonórák, a bajszos cuccok meg az egyéb ilyen tucat dolgok. Nem azért, de nem feltûnés a célom azzal, hogy úgy öltözködöm, ahogy! Sõt, egyáltalán nem feltûnõ a stílusom. Inkább érdekesnek nevezném. :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!