Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok smink...

Szerintetek ez sok smink lenne egy 14 évesnek?

Figyelt kérdés

Holnap házibuliba megyek és bár a csilivili cuccok és a tonnás smink nem az én világom, gondoltam egy kevés sminket azért rakhatnék magamra, ha már nem lesz csicsás ruhâm stb.

Ezekre gondoltam: -barna szemceruza

-felülre a szempilláim tövébe egy csillagászatian vékony, kis láthatatlan fekete tusvonal

-ajakápoló

-plusz még talán szempillaspirál

Szerintetek ez sok, r*bancos? Alapjában véve én vagyok 'Az a lány aki nem sminkeli magát nyolcadikban és ez gáz!' Szóval a lényeg, hogy hétköznapokra csak barna szemceruzát és ajakápolót használok. Be merjem ezt most vállalni?

2012. dec. 30. 23:49
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
szerintem ez egy 14 éves lánynak tök jó!B.U.É.K.!
2012. dec. 31. 20:21
 12/31 Angela...Angiie válasza:
23%
sztem inkáb kevés. barna szemcerka helyett használhatnál pl feketét meg még egy kis szemhéjpúdert is. azért téleg egy buliba mész ennél azért több smink kéne.
2012. dec. 31. 22:09
 13/31 anonim ***** válasza:
54%

Te kur.va vagy előző?

Mi van akkor ha buliba megy?Meg minek kell agyonsminkelnie magát?Ásd el magad!

2013. jan. 1. 21:13
 14/31 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló. Nem én gondolom így hanem a többiek :) de ez már csak divat. Na a divatmajmokat sem kedvelem, akiknek nincs fantáziájuk éz bátorságuk, hogy megmutassanak egy pici darabot is magukból, mert félnek mások véleményétõl. Na de ez nem tartozik ide. :)
2013. jan. 3. 00:06
 15/31 A kérdező kommentje:

Angela…Angie

Ha te erõsebben sminkelsz az engem természetesen nem zavar, de végül úgy jött ki, hogy csak barna szemceruza és ajakápoló volt rajtam. :) De inkább ez mint, hogy nekem is olyan harsány erõs vakolatom legyen mint a másik lánynak volt. Borzalmasan nézett ki. Nagyon igénytelenül volt kisminkelve! :/

2013. jan. 3. 00:10
 16/31 anonim ***** válasza:
32%

Angie is ilyen igénytelen ezek szerint :D :D

Igen tudom ez divat :( A nők 90%-a sajnos ilyen,nem merik önmagukat mutatni :( :D

2013. jan. 3. 21:15
 17/31 A kérdező kommentje:

Hát akkor én abba a 10%-ba tartozom :)

Persze aki már egy kicsit is másabb m

2013. jan. 3. 22:39
 18/31 A kérdező kommentje:

Hát akkor én abba a 10%-ba tartozom :)

Persze aki már egy kicsit is másabb mint a többiek azt már egybõl támadják azzal, hogy 'biztos feltûnézi viszketegsége van' pedig ez nem igaz! :)

2013. jan. 3. 22:40
 19/31 anonim ***** válasza:

Ezzel támadnak ? :D

Pont hogy nekik van feltűnési viszketegségük.

2013. jan. 3. 23:06
 20/31 A kérdező kommentje:

Egyrészt. Másrészt meg a zenei ízlésemmel nem szimpatizálnak. Valamiért nagyon nem jön le nekik, hogy nem fogom azt hallgatni ami nekik tetszik. :)

A zenei ízlés meg meghatározza az öltözködésit is. Legalábbis szerintem. Nagyon nem az én világom a neon cuccok, a szilikonórák, a bajszos cuccok meg az egyéb ilyen tucat dolgok. Nem azért, de nem feltûnés a célom azzal, hogy úgy öltözködöm, ahogy! Sõt, egyáltalán nem feltûnõ a stílusom. Inkább érdekesnek nevezném. :D :)

2013. jan. 4. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!