Lányok! Ti viselnétek őket?
Figyelt kérdés
Tetszenek nektek ezek az összeállítások? Ha igen, akkor főként mi? Ha nem, akkor mi(k) nem? :)
2012. dec. 16. 16:21
1/5 anonim válasza:
póló nem annyira de attöl függ hányéves vagy:)
2/5 anonim válasza:
legginst ilyen rövid felsőkkel elvből nem (nem fejtem ki miért, mert ez egy másik kérdés témája, és úgyis fölösleges)
a többi cucc elég jó, én farmerral vagy színes farmerral viselném
3/5 agi91babe válasza:
Szia!
A legtöbb csinos, de az összeállítások többsége még nem egy kiforrott stílusérzékű emberre utal. Néha a kevesebb több. Túlzásokba esel a vörössel, a dívással. Egy visszafogottabb alapöltözet, néhány erőteljes darabbal sokkal jobban üt. De ez csak az én véleményem. :)
4/5 anonim válasza:
vörös csizma fujj...vannak köztük amik jól néznek ami az eszemben maradt ami nem tetszik az amit említtetem vörös magassarkú csizma,vörös bakancs, magassarkú ami olyan tornacipő fazonos, rockeres bőrdzseki és a póló mi szintén ebbe az összeállításba van+tornacsuka, fekete lakkos bakancs, halál fejes póló, kockás hátizsák, lakkos magassarkú aminek piros a talpa nagyjából ennyi ami nem tetszik meg a rockeres cuccokból egyik sem nem vagyok rocker :D ...amik viszont nagyon tetszetek a rózsaszín balerinák és magassarkúk ezek a kedvenceim de volt köztük nagyon sok szép holmi de ennyi sokkból nehéz leírni hogy melyik milyen :D
5/5 anonim válasza:
Instant stílus. Nem venném fel a szetteket, mert magam is el tudom dönteni, mi mihez megy, nem kell készen kapnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!