Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viselnétek, ha a több mint 1 éves kapcsolatotokban még soha nem kaptatok volna semmit csak úgy a barátotoktól?
Úgy értem, soha egy szál virágot nem kaptam, de még egy zacskó gumicukrot se (na jó egyetlen egyszer kaptam egy mini csomag szivecskés haribo-t, ennyi).
Soha nem mondta még azt hogy na gyere, elmegyünk moziba, vagy gyere elviszlek strandolni egyet.
hát igen ezen néha én is elgondolkozom
:P :/
Úgy látom neked ez a pőre stílus nem jön be, de valamiért mégiscsak kitartottál mellett már több, mint egy évig!
Nos, mi az a valami?
Mondtad már neki, hogy ezek az igényeid?
Az a baj, hogy ezt te elvárod tőle, holott az ő személyiségétől valószínűleg távol állnak ezek a kis apró figyelmességek. Ilyenkor van az, hogy a lányok/nők utólag rikácsolnak, mert több évnyi házasság után nem kaptak soha egy bonbont, vagy virágcsokrot, szép cipőt, ruhát. Amikor megismerted, tudtad, hogy milyen, s most már ne akarj rajta változtatni! Vannak ilyen férfiak, akik nem tartják fontosnak! Te meg vagy elfogadod, vagy nem, de később ne hánytorgasd a szemére.
Olvassátok el együtt az Öt Szeretetnyelvről szóló könyvet, keress rá neten!
A lényeg, hogy sokaknak más a szeretetnyelve, neked valószínű az ajándék, de neki lehet, hogy más, és elköveti azt a hibát, hogy nem a te szeretetnyelveden akar kedveskedni,
lehez, hogy egy csomó más kedvességet ad, csak nem azon a csatornán, amire te fogékony vagy!
Próbáljátok ki, ez javíthat sokat!
Nekem is volt ilyen barátom...
iszonyat szarul esett, főleg, hogy én mindig próbáltam kedveskedni neki...
Vannak ilyen férfiak sajnos, és ezek nem változnak.
A fő ok főleg az szokott lenni, hogy ők pl. sosem kaptak igazából ajándékokat - nem minden családnál jellemző a kedveskedés - nem tudják hova tenni ezt a viselkedést, nem érzik kellemesnek.
Nálunk is kb. ez van, de én nem veszem zokon :D Ezer más módon kimutatja, hogy szeret :)
Amúgy próbálj jelezni, tudom, a pasik nem szeretik a célozgatást, de hátha veszi a lapot :D (Nem vagyok jó az ilyenekben, én is a nyílt beszéd híve vagyok, szóval konkrétan nem tudom megmondani, hogy hogy utalj rá :DDDD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!