Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, fiúk! Miért van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Miért van az hogy többségetek roppant gerinctelen módon csalja meg a barátnőit, még akkor is, ha minden rendben van a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekelne a válasz,mert a környezetemben 10/9 alkalommal barátnőm,ismerősöm ebben a cipőben van,hogy a párja megcsalta,és nem fordítva..Hogy tudtok utána a szemükbe nézni,vagy ez már annyira természetes??
2012. okt. 7. 21:44
1 2
 1/19 ASOT ***** válasza:
100%

Elég soknak tűnik ez a 10/9.....

Azért remélem azt is tudod, hogy van ahol ennek már jó régen megvannak az alapjai, van ahol nincs előjele de a legtöbb esetben van.

Tény elitélendő dolog a megcsalás.

Részemről ha megcsal egy nő, akkor nincs kifogás pia sem érdekel, ott az ajtó és húzhat!

De azért ez a 10/9 sok, ott azért abból néhány helyen a nőnek is igencsak volt benne szerepe h megcsalta.

2012. okt. 7. 21:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csaltam meg senkit eddig.Nem is fogok.Ha probléma van szakítok vagy megbeszéljük

Jelen esetben az van szerintem,hogy ha a szerető nem is jönne össze még mindig ott van a barátnő.Mert "nehéz" csajozni.Így mindig van akit dughatnak

2012. okt. 7. 21:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hol is ismerkedtél velük össze? Tán Diszkóban,vagy egyéb buli helyen ahol piált mint a barom és stb... Ezek a csókák ezt fogják csinálni,szinte mind... Keress másik társaságot,akik megbecsülik a csajokat,nem minden pasi ilyen,csak pont kifogtátok az összeset...
2012. okt. 7. 21:49
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Borzasztóan sajnálom a rossz tapasztalatod. Nyilván nehéz lesz, de majd szólok a srácoknak hogy több lelkiismeretet, meg h ne basszák el a csapat imázsát, de nem ígérhetek semmit. Hidd el, nekem is legalább ennyire kellemetlen. A barátnőidtől pedig a pasik nevében is elnézést kérek!
2012. okt. 7. 21:51
 5/19 anonim ***** válasza:
40%

Csak először rossz a szemébe nézni.

Utána már nincs probléma.

Amúgy a nőket sem kell félteni én pl a barátnőmet egy férjes asszonnyal (is) csaltam meg.

2012. okt. 7. 21:52
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
pfff utolsó az ilyen férgek miatt gondolkoznak úgy a nők ahogy a dologról..
2012. okt. 7. 21:55
 7/19 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok és soha nem csaltam meg senki, és nem is szándékozom ezt tenni. Engem viszont már csalt meg lány aljas módon és ott is tök jól ment minden, mégis megcsalt..

Szerencsére másfél éve már van egy normális barátnőm, te is fogsz majd találni olyat aki megbecsül:)

2012. okt. 7. 21:56
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 1 éve jártam egy csajjal, jó sokáig eggyütt voltunk,és mindent meg adtam neki,amit tudtam,szakításkor mégis én voltam a szemét hazug ,aki kihasználta,és a mai napig meg van róla győződve,hogy igaza van...Ez is ijesmi,a megcsaláshoz 3 ember kell akik csinálják,meg aki hagyja.Meg ahogy kébzelem folyton erről panaszkodnak a csajok egymásnak,közben meg senki nem néz utánna,hogy igazat mondtok-e egymásnak.Meg aztáán ti is tudtok érdekesek lenni,faxal a szátokban is tudjátok azt mondani,hogy ez nem az,aminek látszik(erről mondjuk csak hallottam).
2012. okt. 7. 21:57
 9/19 anonim ***** válasza:
33%

Linkeljek olyan magyar videót amin a csak szopj@ valaki f@szát és közben a barátjával beszél mobilon?

Na akkor hogy is van ez?

2012. okt. 7. 22:00
 10/19 A kérdező kommentje:
Vannak kivételek persze, de szerintem az esetek többségében a férfiak teszik meg ezt a lépést.. úgy hogy a barétnőjük teljesen oda van értük..és gyakran ők sem tudják megmagyarázni,hogy miért csinálták..
2012. okt. 7. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!