Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Miért van az hogy többségetek roppant gerinctelen módon csalja meg a barátnőit, még akkor is, ha minden rendben van a kapcsolatotokban?
Elég soknak tűnik ez a 10/9.....
Azért remélem azt is tudod, hogy van ahol ennek már jó régen megvannak az alapjai, van ahol nincs előjele de a legtöbb esetben van.
Tény elitélendő dolog a megcsalás.
Részemről ha megcsal egy nő, akkor nincs kifogás pia sem érdekel, ott az ajtó és húzhat!
De azért ez a 10/9 sok, ott azért abból néhány helyen a nőnek is igencsak volt benne szerepe h megcsalta.
Én nem csaltam meg senkit eddig.Nem is fogok.Ha probléma van szakítok vagy megbeszéljük
Jelen esetben az van szerintem,hogy ha a szerető nem is jönne össze még mindig ott van a barátnő.Mert "nehéz" csajozni.Így mindig van akit dughatnak
Csak először rossz a szemébe nézni.
Utána már nincs probléma.
Amúgy a nőket sem kell félteni én pl a barátnőmet egy férjes asszonnyal (is) csaltam meg.
Én fiú vagyok és soha nem csaltam meg senki, és nem is szándékozom ezt tenni. Engem viszont már csalt meg lány aljas módon és ott is tök jól ment minden, mégis megcsalt..
Szerencsére másfél éve már van egy normális barátnőm, te is fogsz majd találni olyat aki megbecsül:)
Linkeljek olyan magyar videót amin a csak szopj@ valaki f@szát és közben a barátjával beszél mobilon?
Na akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!